fbpx Vendégkönyv | Olasz online

 

Szeretném, ha leírnád, hogy milyennek találod az Olasz online nyelvleckéit!
(Görgess az oldal aljára!)


Véleményed fontos számunkra!
 

Előre is köszönjük!

 

 

 

Hozzászólások

No Avatar
Kántor Emőke (nem ellenőrzött) 2020 okt 26 - 17:42

Egyetértek Rékával! Ha valamit nem értettél meg, akkor azt Tímeával meg fogod érteni. Gimiben tanulom az olaszt és járok magántanárhoz is, mégis voltak olyan részek, amelyeket csak Tímea segítségével értettem meg.
Nagyon köszönöm a segítséget!

No Avatar
Soproni Réka (nem ellenőrzött) 2020 okt 23 - 09:29

Én csak annyit mondok, hogy Tímea fantasztikus tanár! Iszonyatosan jól magyaráz. Vele az olasz gyerekjáték lesz!

No Avatar
Varga Győző (nem ellenőrzött) 2020 okt 21 - 16:47

Két évvel ezelőtt megvettem Tímea Alaptanfolyamát és egy-két más anyagot. Nagyon jók voltak, nagyon hasznosak és érthetőek. Tényleg királyul megtanultam az anyagot. aztán az interneten találtam más csábító szolgáltatásokat, így azokat is megvásároltam. De ezeknek sajnos csak a reklámja volt meggyőző. Sok minden ingyenes anyagot kipróbáltam, de rá kellett, hogy jöjjek, hogy az egyet dolog, ami bevált Nekem, az az Olasz online anyagai és tanítási módszere.Szóval nem mindegy, hogy miből és hogyan tanulsz. Tímea rengeteg értékes tanáccsal lát el. Ha rám hallgatsz, vele tanulsz.  smileywink

No Avatar
H. Vali (nem ellenőrzött) 2020 okt 2 - 09:38

Nagyon élvezem, ahogy tanítasz! :-) Olyan jól és érthetően elmagyarázod a dolgokat, és a gyakorlatokkal, különböző segédanyagokkal könnyen a magamévá teszem a tanultakat. 
Ja, és a tanulással kapcsolatos tanácsaid fantasztikusak!!! Veled biztos a siker! 
Nagyon köszönöm!

No Avatar
G. Viktória (nem ellenőrzött) 2020 szep 22 - 21:17

Az Egy felejthetetlen utazás: Róma könyv szuper jó!!!
Kedvenc városom Róma, és már többször jártam ott. Nem olyan régen megvettem Tímea Rómáról szóló könyvét, nem csak Róma miatt, hanem mert szerettem volna már egy egyszerű olasz történetet olvasni. NAGYON élveztem!!! Amellett, hogy rengeteg olyan érdekességet tudtam meg Rómáról, amiről fogalmam sem volt, az olasz mindennapi szokásokról is sok újat tanultam. :-) 
A könyv nagyon szuper, annyira élvezhető! Egyszerű a szövege, így ezért is nagyszerű.
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm Tímea és Antonio!

No Avatar
Gáspár István (nem ellenőrzött) 2020 szep 16 - 12:15

Wow!!
Megvettem Tímea összes anyagát! :-) Hihetetlen, hogy mennyi és milyen jók! :-) Ilyet még nem pipáltál, ebben biztos vagyok! 

No Avatar
V. Panni (nem ellenőrzött) 2020 szep 10 - 10:42

Munka és család mellett kevés időm marad bármi másra, így az olasztanulásra is. Annak ellenére, hogy mindig rengeteg ok lenne arra, hogy mással foglalkozzak, mégis találok szinte minden nap több-kevesebb időt arra, hogy olaszozzak. Annyira jól felépített, észszerű, könnyű, érthető és élvezhető Tímea tanfolyama a többszáz új videóval, hogy minden vágyam az, hogy olaszul tanuljak. Még ha fáradt is vagyok, az olasztanulás feldob.
Látszik, annyira átjön Tímea anyagain keresztül, hogy ő is mennyire imádja az olaszt, és azt, hogy ő évek óta megéli az olasz világot. Nem elméleti, hanem nagyon gyakorlatias, azt tanulom, amire valóban az életben szükségem van.
Egyszerűen imádom! Nagyon köszönöm! 

No Avatar
V. Réka (nem ellenőrzött) 2020 szep 6 - 11:01

Én a Róma könyvről szeretnék írni!
Nem olvastam még könyvet ilyen szívesen! Nem lehet lerakni! Nagyon élvezetes, könnyed! Imádom a stílust és a tartalmat! 
Valóban rengeteg olyan részletet, érdekességet tudtam meg az olasz emberekről, szokásokról, amikről tankönyvek nem szólnak.
Egyedülálló! :-) És az, ami még nagyon tetszik, hogy tényleg könnyű a szövegezése. Végre egy olasz kétnyelvű könyv, ami nem csak a B2-es szintre készülőknek készült! 
Nehéz szövegeket halommal lehet bárhol találni, de azok elveszik az ember kedvét, ha még nincs azon a szinten. Ez mindig nagyon frusztráló volt számomra.
Ha szeretsz olvasni, ez neked való, élvezni fogod minden szempontból! :-)
Köszönöm szépen, Tímea és Antonio!

No Avatar
Göncz Anikó (nem ellenőrzött) 2020 aug 26 - 07:55

Én is csak ezt tudom mondani! Király az Olasz online! Minden, amit csináltok! Nagyon, de nagyon élvezetes, érthető és egyszerű. 
Én eddig hiába próbálkoztam az olasszal, nem ment, és mindezidáig határozottan állítottam, hogy igenis nehéz az olasz nyelv. Most annak örülök a legjobban, hogy adtam magamnak még egy lehetőséget, és főleg, hogy rátok találtam, mert véleményem teljesen megváltozott. Néhány hét alatt megtanultam az alapokat, és követve Tímea javaslatait, tanulási módszerét már könnyen alkotok egyszerű mondatokat, és meg is merek szólalni.
Annyira szuper egy érzés!!!  Az olasz könnyű az Olasz online-nal!!!
Nagyon köszönöm Nektek!!!

No Avatar
M. Erika (nem ellenőrzött) 2020 aug 22 - 17:28

Csúcs, amit csináltok!!! 
Én még életemben nem tanultam egyetlen tárgyat sem ilyen nagy örömmel, mint ahogy most tanulom Veletek az olaszt! Még a hosszú munkanapok sem tudják elvenni a kedvemet az olasz tanulástól, Sőt, felvidulok a leckéitektől és a videóitoktól!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen sok jó anyagot csináltatok!

No Avatar
Szabóné Kis Kri... (nem ellenőrzött) 2020 aug 14 - 09:17

Kedves Timi és Antonio, Kezdő olasz nyelvtanulóként találtam rátok. Azóta naponta veletek tanulok. Minden egyes video motiválóan hat rám. A leckék logikus egymásutánja és felépítése, a témák érdekessége, a beszélgetések mind magával ragadóak. Megvásároltam a nemrég megjelent kétnyelvű történetet is, ami szintén szórakoztató, élmény vele a tanulás. Mindent köszönök. Kívánok további szép sikereket a tanításhoz és minden jót a hétköznapokhoz. Lelkes üdvözlettel: Krisztina

No Avatar
Jutka (nem ellenőrzött) 2020 aug 4 - 10:26

Kedves Tímea és António!
Igen nagy örömömre szolgál. hogy tőletek tanulhatok olaszul. Tímea, te olyan élvezetesen magyarázod a nyelvtani részt. hogy az egyszerűen fantasztikus.Ez is hozzájárul ahhoz, hogy az oldalatok egyre népszerűbb. Nagyon nagy munka van az oktatásotokban. Nyugdíjazásom előtt oroszt majd németet tanítottam. De egyik nyelvből sem találtam ilyen nagyszerűen felépített. igényes és szórakoztató tananyagot. Szívből gratulálok Nektek és a bennneteket segítő teamnek. További szép munkát kivánok. Jutka

No Avatar
Beatrice (nem ellenőrzött) 2020 júl 28 - 11:23

Kedves Tímea!
Igazán hasznosak és jól használhatók ezek az olasz nyelvleckék, amiket küldtél nekem. Örülök, hogy rátalàltam és segítségükkel sikerült felfrissíteni olasz tudásomat. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget!

No Avatar
König Timea (nem ellenőrzött) 2020 júl 24 - 22:18

Kedves Tímea!
Köszönöm ezeket a nagyszerű leckéket. Mindig nagyon várom mikor érkezik az új e-mail tőled. Húsz évvel ezelőtt tanultam olaszul aztán nem kellett használnom. Így sokat el is felejtettem, de most szinte minden akkori tudásom előjőn. Nagyszerűen fel vannak építve a társalgások, jól alkalmazhatók a mondatok a mindennapokban. Élvezet tőled tanulni. Minden nyelvet így kellene oktatni. Gratulálok! Sok sikert kívánok a további munkádhoz. Üdvözlettel Timi

No Avatar
Tóth Tivadar (nem ellenőrzött) 2020 júl 20 - 13:33

Kedves Timi és Antonio!

Latin és angol nyelvet tanultam közép és felsőoktatásban, kicsit tudok oroszul is - érdekelnek a nyelvek - külföldi útjaimon bátran próbálkozom idegen nyelveken megszólalni. A latin nagyon jó alap volt spanyol és olasz honban is, mindkét országban megpróbáltam a latin szavakat az adott nyelvre átfordítani. Lehet hogy van érzékem hozzá, de különösen az "olaszosítás" jól ment, még akkor is, ha kicsit archaikusnak tűnt a beszédem, megértettek, jól tudtam kommunikálni. Néha furcsán néztek rám, mert én csak egyfajta latin múlt időre emlékeztem az igeragozásból, utólag tudtam meg, hogy minden esetben csak az olasz passato remoto alakot használtam, ami ott az élőbeszédben már nem gyakori, vagy amikor "habemus"-t mondtam "abbiamo" helyett - de értettek!
Most elhatároztam, hogy érdemben is foglalkozni fogok az olasz nyelvvel, véletlenül rátaláltam erre az oldalra, s bár egye
lőre csak néhány ingyenes leckét néztem át, nagyon jónak tartom ezeket.

Gratulálok!

Tivadar

No Avatar
Varga BOGLÁRKA (nem ellenőrzött) 2020 júl 17 - 21:41

Nagyon várom.

No Avatar
R.E.Ildikó (nem ellenőrzött) 2020 júl 13 - 17:30

Nagyon köszönöm! Szuper a módszer, szimpatikusak vagytok, nagyon, érthető, világos, gyakorlatias, élvezetes az anyag és a mód, ahogy átadjátok. Folyamatosan nézem az oldalatokat, a facebook-ot, youtub-ot. Köszönöm még egyszer!

Üdvözlettel: Ildikó

No Avatar
K.Zsuzsanna (nem ellenőrzött) 2020 júl 2 - 17:10

Mindent köszönök, így közel a hatvanhoz angol és német nyelv után elhatároztam, hogy megtanulok olaszul, mert rengeteget utazom a lenyűgöző Olaszországba, imádom az ott élő embereket és sok olasz ügyfelem is van. Először azt hittem nem tudok online tanulni, tanfolyamra készültem, de szerencsére nem tettem, mert rátaláltam az olaszonline.hu-ra. A jó hangulat, a precíz magyarázatok, a leckék felépítése magával ragadott. Minden nap foglalkozom vele 1 órát, sokat ismétlek, és remélem alapfokon el tudom majd sajátítani hamarosan ezt a csodás, dallamos nyelvet! Köszönöm szépen a sok munkátokat, egy élmény Veletek játszva tanulni!

No Avatar
V. Erika (nem ellenőrzött) 2020 jún 19 - 14:45

Angol nyelvtanárként kezdtem el olaszul tanulni néhány évvel ezelőtt, de elég hamar abbahagytam, mert az angol után olyan nehéznek és főleg kaotikusnak tűnt az olasz nyelv. Egy idő után, azt gondoltam, hogy én nem vagyok képes az olaszt megtanulni. De a dolog nem hagyott nyugodni, mivel imádom a nyelv hangzását és az olasz kultúrát. Így néhány hónappal ezelőtt belebotlottam Tímea videóiba, és elkezdtem az ingyenes leckéket. És nem álltam itt meg, mert nagyon rövid időn belül észrevettem, hogy milyen könnyűek, érthetőek a leckék, és azt, hogy elkezdtem érteni, elsajátítani a nyelv alapjait illetve tudtam használni. Néhány lecke után tudtam egyszerű, értelmes mondatokat összeállítani.
Rájöttem, hogy nem bennem volt a hiba, amikor abbahagytam az olaszt, hanem az anyagban, amit akkor tanultam! Nekem ez óriási siker! Óriási érzés tudni, hogy én is meg tudom tanulni az olasz nyelvet! Nem vallottam kudarcot!
Nyelvtanárként is rengeteget tanultam Tímeától a módszertant illetően, amit nagy sikerrel használok az én diákjaimmal is.
Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam az olaszonline.hu-ra!

No Avatar
Csenge (nem ellenőrzött) 2020 jún 16 - 22:47

Kedves Timi! Szuper a múltidőkről szóló e-könyv, nagyon hatékonyan lehet vele haladni! Gratulálok az igényes munkához, remélem sok tanulót elér ez a lehetőség!

No Avatar
P. Erika (nem ellenőrzött) 2020 jún 2 - 10:36

Egyszerűen beleszerettem a tanulási módszeredbe!
Soha nem gondoltam volna, és talán sokaknak hihetetlenül fog hangzani, de rá kelett jönnöm, hogy a nyelvtan tényleg nem kell, hogy nehéz legyen! És nem az, ha azt a megfelelő módon tanítják!  Nekem ez óriási öröm és siker!
47 éves vagyok. Jobb később, mint soha! :-)
És ezt Neked köszönhetem, kedves Tímea! 

No Avatar
Adrienn (nem ellenőrzött) 2020 máj 26 - 12:15

Huh, nagyon jó a leckék összeállítása! Köszi szépen! :-)
Sokkal több vagy, mint egy jó tanár!

No Avatar
Nagyné Tóth Piroska (nem ellenőrzött) 2020 máj 20 - 15:53

Kedves Tímea!

Szeretnék most, hogy a tizedik lecke végére értem, újra köszönetet mondani Neked!
Valóban úgy érzem, hogy a leckéiddel sikerült elmélyíteni az alapot, amelyre később építeni lehet. Korábban is próbáltam önállóan elkezdeni az olasztanulást - különböző tankönyveket, egyszerű keresztrejtvényeket hívtam segítségül, szorgalmasan nézem a Rai Unót, Olaszországban járva próbálom használni a parányi kis tudásomat, nagyon sok olasz zenét hallgatok – de a névelőket illetően például most, neked sikerült rendet tenned a fejemben!
A feladataid szerintem tényleg és igazán gyakoroltatnak, és annyi sikerélményt szereznek, hogy még száz évig tudnám csinálni! :-)
A tanulnivalók mennyisége átlátható, szerintem kevesebb nyelvtanulói gyakorlattal is feldolgozható, és külön jó, hogy az olvasás, írás és hallás készségét is fejlesztik a leckéid és videóid/videóitok együtt.
Miután a gyerekeimet elláttam, a munkámat elvégeztem és a háztartást is letudtam, még képes vagyok örömmel és várakozással leülni, hogy elvégezzem és megtanuljam az aznapi olasz leckét.
Mielőtt búcsúzom, még megköszönöm előre is a honlapotokon közzétett recepteket, amiket ki fogok próbálni, valamint a dalokat is, no és azokat a tudnivalókat, amik közül nem egy az olasz-mániám ellenére is új volt! :-)
Kitartást és minden jót kívánok! Tutto va bene!
Köszönettel és üdvözlettel: Piroska

No Avatar
P. Kata (nem ellenőrzött) 2020 ápr 8 - 10:25

Hogy honnan jön Nektek ez a sok jó ötlet, nem tudom! :-) 
Én nagyon élvezem az olasz tanulást Veletek! Fantasztikusak vagytok! Mindenkinek csak ajánlani tudom az egész honlap tartalmát az ingyenes szolgáltatásoktól  a YouTube videókon és a blogon keresztül az összes fizetős anyagig.
Nekem minden megvan, és mondhatom, hogy mindig élvezet a tanulás, és ha Tímea nem lett volna, akkor én nem jutottam volna el idáig az olasz tanulásban. Ezt határozottan állítom.
Köszönök mindent! Fantasztikus tanár és fantasztikus ember vagy!

No Avatar
Farkas Anita (nem ellenőrzött) 2020 már 15 - 09:01

Ti vagytok az én megmentőim, kedves Tímea és Antonio! 
Sokszor voltam újrakezdő. Mivel imádok mindent, ami olasz, már évek óta szerettem volna elsajátítani a nyelvet. És mégis hiábavaló volt minden erőfeszítésem, mindig ott kötöttem ki, hogy ez nekem valahogy nem megy.
Nagyon hálás vagyok Nektek ezért a honlapért, a sok-sok kiváló anyagért és a YouTube csatornátokért is!
Most már tényleg tanulok, a módszeretekkel el tudom sajátítani a nyelvet, tanácsaidat megfogadva rövid időn belül elkezdtem beszélni is. Annyi sok jó örömben van részem, mint még eddig soha. El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök, hogy rátok találtam. A kitartás meghozta gyümölcsét!
Köszönöm, szívből köszönöm Nektek! Grazie di cuore! :-)

No Avatar
Almássy Blanka (nem ellenőrzött) 2020 feb 25 - 01:03

Kedves Tìmea!
Ùj èletem lètrehozàsàhoz kapaszkodtam belèd, amikor 50 èvesen ùgy döntöttem tavaly, hogy Nàpolyba költözöm :) Nagyon hàlàs vagyok, hogy ilyen önzetlen lelkesedèssel kèszìted a leckèket, ès nagyon jòl tudom hasznàlni a tanultakat- olyan jò, hogy a megfelelő helyzetben hallom a hangod, a pàrbeszèdeket a fülemben :) Nagyon èlvezem a tanulàst Veled ès Antoniòval, mindenkinek csak ajànlani tudom, ès ajànlom is :) sok puszi ès ölelès :Blanka

No Avatar
Inci (nem ellenőrzött) 2020 feb 16 - 22:17

Nagyon tetszik a tanulási módszered! Próbáltak nekem már mindenfélét bemagyarázni, és most először érzem azt, hogy a tiédnek végre van értelme és szuper eredményeket lehet vele elérni. 
Nem hókusz-pókuszkodást tanítasz, hanem valódi tudást!
Grazie di cuore! :-)

No Avatar
Kiss Kati (nem ellenőrzött) 2020 feb 4 - 14:16

Imádom, hogy az anyagaidból áramlik az olasz kultúra ismerete és szeretete! 

No Avatar
Sándor Sándor (nem ellenőrzött) 2020 feb 4 - 08:12

Olyan jól összeállított leckéid, anyagaid vannak, hogy most először érzem azt, hogy eljutok egy igazán jó szintre olaszból, arra, ami mindig is célom volt! 
Ja, és imádom a videóidat! Hihetetlenül jó extra segítség a tanulásban! 
Nagyon szépen köszönök mindent!

No Avatar
Szekeres Anita (nem ellenőrzött) 2020 jan 25 - 08:08

Én nálatok jobbat nem találtam, pedig sokat keresgéltem és kipróbáltam. Többet gondolkoztam azon, hogy mi az oka ennek, mert sok tetszetős honlap, anyag van a neten, és mégis amikor más anyagokból tanultam, egy idő után elment a kedvem, vagy az élet valahogy közbeszólt és én megadtam magam, nem folytattam az olasz tanulást. Hmm, ki tudja miért?  Most már tudom.
Te annyira jól magyarázol, annyira jók az anyagaid, nem könyvszagú, látszik, hogy Olaszországban élsz, és belerakod anyagaidba az élő olasz nyelvet és kultúrát, sokrétű. Tényleg! Folyamatosan olyan anyagokkal lepsz meg, amik engem szabályosan odaragasztanak a géphez vagy a telefonhoz. Imádom, amit csinálsz és ezért hálás köszönetet szeretnék mondani Neked és Antoniónak is!
Általad megértettem azt, hogy az olasz nyelv elsajátítása tényleg lehet nagyon örömteli! 
Grazie di cuore!

No Avatar
Znamenák Gyula (nem ellenőrzött) 2020 jan 20 - 21:55

Kedves Tímea, kedves Antonio!
55 éve érettségiztem olasz nyelvből. Olyan tanárunk volt, eddig azt hittem, Őt nem múlja felül senki.
Neked - kedves Tímea - csak gratulálni tudok!
Ezt tiszta szívből, őszintén és köszönettel mondom.
Nagy örömömre a nagyobbik unokám a gimnáziumban az olasz nyelvet választotta a kötelező angol mellé. Még szeptemberben megvettem a tankönyvet, együtt tanulunk.
Így próbálok neki segíteni, s örömömre ezt elfogadja.
Ha tehetem, minden héten találkozunk személyesen is - mert nem együtt lakunk -, s akkor a helyes kiejtést, a szép olasz beszédet gyakoroljuk.
A gimnáziumi nyelvkönyv az elsődleges amiből tanulunk, mert ennek anyagát kérik tőle számon, de párhuzamosan tanulunk a Te leckéidből.
És ez sokkal de sokkal jobb !
Érthető, világos, könnyen átlátható, magyarázataid kiválóak.
Antoniónak is köszönet, mert nagyon jó, hogy férfi hangon is hallhatjuk a szöveget, a szavak helyes kiejtését.
Én meg duplán boldog vagyok!
- egyrészt látom, hogy az unokám szereti és tanulja a nyelvet, élvezi, hogy többet tud, mint a kötelező anyag,
- másrészt én újra tanulom a nyelvet! Sok új dolgot fedezek fel, próbálom az új szavakat memorizálni. Magam is elcsodálkozom, hogy mi mindent nem felejtettem el! -, s közben nagy tisztelettel és szeretettel gondolok vissza egykori tanáromra, Bodnár József Tanár úrra.
Köszönet Neked és Nektek !
Znamenák Gyula

No Avatar
A. Detti (nem ellenőrzött) 2020 jan 14 - 20:48

Nagyon szuper a tanítási módszeretek! Öröm veletek tanulni! :-)
Imádom a videoitokat és mindent, amit csináltok!
Nagyon hálás vagyok nektek!

No Avatar
Madarász Anikó (nem ellenőrzött) 2020 jan 8 - 11:22

Nagyon jól megy a tanulás, és ezt Neked köszönhetem kedves Tímea! Szuperül építetted fel az anyagot, minden világos, nagyon jól magyarázol. Én ilyen jó anyaggal még nem találkoztam és hozzá kell tennem, hogy minden más ingyenes szolgáltatásod a honlapodon vagy e-mailen keresztül illetve a YouTube videóid is szuperek. Videóidat napi szinten nézem és rengeteget tanulok belőlük. Nagyon köszönöm!

No Avatar
Emese (nem ellenőrzött) 2020 jan 6 - 11:40

Szeretnék köszönetet mondani, hogy ilyen jól magyarázod az olaszt, és ilyen sok jó anyagot készítettél. Neked köszönketően még jobban beleszerettem az olasz nyelvbe és kultúrába!
A legjobbakat kívánom az elkövetkezendő évre!

No Avatar
M. Viktória (nem ellenőrzött) 2020 jan 4 - 22:23

Hamarosan végzek az Alaptanfolyammal és meg akarom venni a következő anyagot is, mert ez szuper volt. Tényleg könnyen és élvezettel tanultam! A tananyag érthető, nagyon jó a felépítése, öröm vele a „munka”. :-) 
Köszi szépen!

No Avatar
M. István (nem ellenőrzött) 2019 dec 29 - 18:33

Szuperek az anyagaid! Nagyon örülök, hogy megvettem őket! Ilyen könnyen még nem tanultam! :-)
Köszi szépen!

No Avatar
Dorina (nem ellenőrzött) 2019 dec 15 - 11:33

Az az igazság, hogy a te tanítási stílusod nagyon bejött nekem. Nagyon élvezem a tanulást! :-) Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan és eredményesen fogok haladni! Nagyon szépen köszönöm! 

No Avatar
Varga Éva (nem ellenőrzött) 2012 feb 4 - 17:28

A tanfolyam lényegretörő, igazán beteszi az alapokat. Nagyon élvezem a módszert a tanácsokat, mert igazán segítenek. Végre úgy érzem, hogy jó uton vagyok, hogy valóban elsajátítsam az olasz nyelvet. Nagyon köszönöm.

No Avatar
F.Tamás (nem ellenőrzött) 2018 jún 28 - 12:20

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a leckéidre. Elsőre nem úgy tűnt, hogy én ezeket meg fogom tudni tanulni. De rászántam a kellő időt és megy minden mint a karikacsapás. Hihetetlen mennyire jól magyarázol el mindent. Ennél tökéletesebb nyelvoktatás szerintem nem létezik! 
Nagyon megszerettetted velem az olaszt és ezt nagyon köszönöm Neked! / Nem beszélek egyébként egy nyelvet sem.

No Avatar
Galla Mariann (nem ellenőrzött) 2019 dec 11 - 15:37

Timi és Antonio szuperek! Mielőtt megrendeltem volna az alapcsomagot sokféle tankönyvet megvettem, de egyik sem volt olyan hatékony mint Timié. Szerintem rengeteget segítenek a tanulásban és nagyon élvezetesek a blog bejegyzések is. Amikor látom, hogy fölkerül valami, alig várom, hogy elolvashassam! Nagyon örülök, hogy rátaláltam és ha egyszer a végére érek az Alapcsomagnak mindenképpen szeretném folytatni velük. Bizakodom, hogy addigra elkészül a folytatás is.. Egyszóval mindenkinek ajánlani tudom Timi tananyagát, mert kiváló munka! Köszönet érte mindkettőjüknek!

No Avatar
Lippai Mónika (nem ellenőrzött) 2019 dec 10 - 22:21

Megvásároltam a Róma könyvet és igazán örülök neki. Már régen kerestem a könyvesboltokban valami hasonlót, de igazából még csak hasonlót sem találtam. Köszönet érte!

No Avatar
Tünde (nem ellenőrzött) 2019 dec 2 - 08:01

Jaj, Timi, nagyon élvezem! Még én is, aki egy kukkot nem tudott korábban, el tudtam indulni a tanulással, minden érthető, logikus, szuperül van felépítve!
Nagyon élvezem! Annyi sikerélményem van, mint eddig soha! Ha elfáradok a munkában vagy a családdal, akkor az olasztanulásba menekülök, az mindig feldob! :-)

No Avatar
Németh Lajos (nem ellenőrzött) 2019 nov 16 - 14:40

Nagyon élvezem Veled a tanulást! Olyan sok jó dolgot csinálsz! :-)
Grazie di cuore!

No Avatar
Kovács Petra (nem ellenőrzött) 2019 nov 15 - 14:34

Eddig nem találtam olyan tanárt, aki bevált volna nekem. Így úgy döntöttem, hogy saját erőmből próbálkozom. Az interneten böngészve rátaláltam erre az oldalra. Ennek így kellett lennie! Szavakkal le sem tudom írni, hogy mennyire örülök, milyen sok sikerélményt ad az olasztanulás, amióta Timeával tanulok! Tanulok és haladok, egyre több mindent tudok, és látom, hogy tudom alkalmazni is! Szuper jó érzés!
Köszi Neked, Timea!

No Avatar
Fülöp Magdi (nem ellenőrzött) 2019 nov 4 - 11:20

Beiratkoztam egy országos hálózattal rendelkező nyelviskolába. Nagy reményeket szőttem hozzá, minden perfektnek tűnt, de már az első óra nem úgy ment, mint azt szerettem volna. Néhány óra után majdnem teljesen elment a kedvem a folytatástól, de adtam magamnak még egy esélyt, elkezdtem kutatni az interneten.
Rátaláltam Tímea oldalára, feliratkoztam az ingyenes leckékre, és szorgalmasan tanultam a videók és a képes szótár segítségével. 
Nem is gondoltam volna, hogy ennyit jelent egy jól felépített anyag, megfelelő sorrendben, érthető magyarázatokkal. Ha nem lett volna Tímea, akkor a befizetett tanfolyamot otthagytam volna, és talán most sem haladnék célom felé. 
És mégis itt vagyok, és folytatom a tanulást sok-sok sikerélménnyel.

Az Olasz online képes erre! Szívből köszönöm!

No Avatar
S. Marika (nem ellenőrzött) 2019 okt 30 - 15:09

Nagyon örülök, hogy megtaláltalak, mert rengeteget segítesz az olasz nyelvtanulásban.
Amikor elkezdtem foglalkozni az olasz nyelvvel, akkor a te videóid segítettek eldöntenem, hogy folytassam-e vagy sem. Miután végigtanultam az anyagaidat, beiratkoztam egy kezdő tanfolyamra - csak ilyen indult nálunk, és úgy gondoltam, hogy az ismétlés és a gyakorlás nem árt. Már a tanfolyam első óráján kiderült, milyen fontos tudnivalókkal ismertettél meg korábban. Ezek nélkül elveszve éreztem volna magam, szerintem abba is hagytam volna a tanfolyamot. Imádom az olaszt, de látom, hogy ez nem elég. Nem mindegy, ki és hogyan tanítja. A legnagyobb lelkesedés is lelankadhat, ha nem jól tanítják. Ha az enyém nem lankad, azt csak Neked köszönhetem!
Köszönöm a sok segítséget és az értékes anyagokat!

No Avatar
Mészáros Tünde (nem ellenőrzött) 2019 okt 26 - 18:12

Remek az anyag! Sok sikerélményt ad! 
Köszi, hogy visszadtad a tanulás utáni vágyamat! :-)

No Avatar
Melinda (nem ellenőrzött) 2019 okt 24 - 14:56

Köszönöm az eddigi anyagokat, nagy lelkesedéssel csinálgatom őket. A munka és a család mellett lassabban haladok, mint szeretnék, de az általad felépített módszert végtelenül profinak és átgondoltnak találom. Érzem, hogy a tudásomat fel tudom használni a mindennapokban. Nagyon jó érzés. Először érzem ezt egy nyelv tanulása során! És ezt Neked köszönhetem. :-)

No Avatar
Sebők Tünde (nem ellenőrzött) 2019 okt 24 - 14:47

Már korábban tanultam olaszt, de szerettem volna az elejétől átismételni, hogy az alapoktól kezdjem újra.
Szerintem jól megy, hála Neked/anyagaidnak. A leckék felépítése is nagyon tetszik, mert gyakorlatias. Illetve jól össze van foglalva minden!

No Avatar
Szabó Márta (nem ellenőrzött) 2019 okt 21 - 10:42

Szeretném megköszönni, hogy összeállítodtad és lehetőséget adtál az olasz nyelv tanulásához ilyen szuper formában...
Nagyon szeretem :) 

Oldalak

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
BIZTONSÁGI KÉRDÉS
Ez a kérdés azért van itt, hogy megtudjuk egy gép próbálja kitölteni vagy egy ember
Írd be a választ az űrlapmezőbe!