fbpx Vendégkönyv | Olasz online

 

Szeretném, ha leírnád, hogy milyennek találod az Olasz online nyelvleckéit!
(Görgess az oldal aljára!)


Véleményed fontos számunkra!
 

Előre is köszönjük!

 

 

 

Hozzászólások

No Avatar
P. Elvira (nem ellenőrzött) 2021 máj 7 - 22:19

Én már régóta tanulom az olaszt, de a YouTube videóidból olyan dolgokat tanultam, amit soha senki nem tudott nekem elmagyarázni. Olyan dolgokra kapok Tőled választ, amelyekre eddig csak azt kaptam, hogy „ez csak így van, és kész”, meg hogy „egy idő után úgyis ráérzel majd”. Annyira jó érzés tudni, hogy ez nem így van. Annyira jól és egyszerűen megvilágosítod a dolgokat, hogy csak úgy magamba szippantom az információkat. 
Öröm Veled tanulni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

No Avatar
Hajdú Bernadett (nem ellenőrzött) 2021 máj 7 - 07:58

Évek óta vonz az olasz nyelv, egyszerűen imádok mindent, ami olasz! És ennek ellenére eddig nem tudtam megtanulni a nyelvet. Elkezdtem, és néhány óra tanulás után valahogy lankadt a lelkesedés, és mindig akadt valami „fontos” dolog, ami miatt „nem tudtam” folytatni. Már össze sem tudom számolni, hogy hányszor játszottam le ezt a „drámát”. Már azt hittem, hogy velem nincs valami rendben.
De vágyam, hogy megtanuljak olaszul továbbra is óriási, rendíthetetlen. Ezért is kutakodtam tovább az interneten, és Rátok találtam, kedves Tímea és Antonio. Ti vagytok a megmentőim. Hónapok óta követlek benneteket, tanulok az anyagaitokból, a YouTube-ra feltett videóitokból, és annyira jók és érthetőek, hogy öröm belőlük tanulni, nem lehet abbahagyni. Annyira boldog vagyok! Most már tudom, hogy én is megtanulok olaszul, és hamar elérem célom. 
Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy megadtátok nekem a lehetőséget, hogy felismerjem, hogy nem bennem volt/van a gond!
Fantasztikus tanár vagy és király anyagokat állítasz össze! Bárcsak minden tanár ilyen lenne!
Grazie mille! 
 

No Avatar
Sz. Timi (nem ellenőrzött) 2021 ápr 23 - 10:42

Hálásan köszönöm az anyagaidat. :) Tavaly, a karantén idején ezekből kezdtem el olaszul tanulni, azóta már be is iratkoztam egy olyan nyelvtanfolyamra, és a Te anyagaidnak köszönhetően gond nélkül vettem a kezdő A1 szintet már. :)

No Avatar
Timcsi (nem ellenőrzött) 2021 ápr 23 - 10:01

Imádom a leckéket, de ez az olasz mandulás csokis keksz mindent vitt. Köszönöm a család imádta, és még tanultam is vele a nyelvet .

No Avatar
Anna (nem ellenőrzött) 2021 ápr 22 - 14:53

Nagyon szépen köszönöm az anyagokat!!!
Tökéletesen elégedett vagyok a tematikátokkal. Érthető, világos, színes és ami a legfontosabb számomra, hogy ösztönző. Nagyban segít - ahogy te is írod - a hanganyag mellett az írott és képi megjelenítés egysége, valamint a mindennapi beszéd példái. A legnagyobb pozitívum azonban, az "előadás" színessége, kedvessége, élettelisége.
Nagyon hálás vagyok neked/nektek, hogy mindezt elérhetővé teszed/teszitek számunkra!
További sok sikert, örömteli munkát kívánok nektek!

No Avatar
Márta (nem ellenőrzött) 2021 ápr 20 - 21:09

Kedves Timi és Antonio,

Régóta vagyok az olvasótok.
Könnyed, modern és vidám formában adjátok át a tudást. Látszik, hogy sok munkát tettetek bele igényes formában.
Külön öröm, hogy a férjed autentikus olasz kiejtése és a te világos és könnyen érthető narrációd, interpretációd mentén is tanulhatunk. Örömmel látom a tananyagfejlesztéseteket.
Kívánok nagyon jó egészséget és köszönöm, hogy vagytok!

A presto!

No Avatar
Keszler Judit (nem ellenőrzött) 2021 ápr 8 - 12:12

Ha minden tanár ilyen jól, érthetően, színesen, élvezettel és odaadással tanítana, akkor nem létezne rossz tanuló, mindenki szeretne iskolába járni és iskolán kívül is tanulni!!!
Nagyon köszönök mindent, amit nyújtasz nekünk!

No Avatar
Beck Piroska (nem ellenőrzött) 2021 ápr 3 - 15:52

Naaagyon jó tanulni az anyagaidból! Mindig jókedvre hangol az egész! És a legfantasztikusabb az, hogy könnyen tanulom a leckéket, csak úgy magamba szívom őket. Nincsenek „akadályok”, még azok a dolgok is könnyen mennek, amelyekről mások a neten sokszor panaszkodnak. Ez pedig neked köszönhetem. Fantasztikus, hogy milyen jól és érthetően magyarázol. Nagyon jó tanár vagy! Minden elismerésem a Tiéd! 

No Avatar
Mészáros Rita (nem ellenőrzött) 2021 már 27 - 15:40

Nagyon élvezem a leckéiteket! Iszonyatosan hálás vagyok nektek azért, hogy ilyen érthető és élvezetes leckéket állítottatok össze. 
Ja, és mindig képesek vagytok meglepni valami újjal!!!
Fantasztikusak vagytok!

No Avatar
Mónika (nem ellenőrzött) 2021 már 7 - 12:22

Kedves Tímea, kedves Antonio!
Személy szerint nagyon boldog vagyok, hogy rátok találtam! azért mert nekem muszáj megtanulni az olasz nyelvet, bizonyos dolgok miatt és eddig nem sikerült találnom semi normálisat, ezek az anyagok annyira tökéletesen tud segíteni akár kezdőknek akár újrakezdőknek de bárkinek akinek kedve van az olasz nyelv tanulásához. nagyon nagyon kedves tanárok vagytok és nagyon értehtő minden amit elmagyaráztok mindenkinek fogom javasolni és akinek csak bírom mindenki számára megosztom ezt a kiválló tanulási lehetőséget amit te és a kedves párod nagy szeretettel nyújtotok számunkra.
Nagyon köszönjük amit tesztek értünk, hatalmas segítség!!
egyszerűen imádlak benneteket!!
hatalmas ölelésem,
Grazie Mille

No Avatar
Ráhel (nem ellenőrzött) 2021 már 6 - 19:04

Az olasz videók nagyon élvezetessek és hasznosak és, hogy párban vannak a nyelvtanulást csak vonzóbbá teszi.
Nagyon érthetően, logikusan és praktikusan vannak a leckék feldolgozva. Látszik, hogy egy igazi nyelvész készíti ezt.
A presto! Ráhel Szlovákiából

No Avatar
Fogarasi Réka (nem ellenőrzött) 2021 már 1 - 14:51

Nagyon egyetértek Annával. Amióta Timiékkel tanulok, a tanulás tényleg öröm, mindent gyorsan megértek, és a tudás meg is marad a fejemben. Óriási! Ez csoda! 

Nagyon hálás vagyok Nektek mindazért, amit csináltok!

No Avatar
Renko Zabos Anna (nem ellenőrzött) 2021 feb 26 - 01:39

Nagyszerű témákat dolgoznak fel.Érthetően,nagyon előnyös ,hogy két nyelvűen adnak elő.Segitőkészek a tanulásban.Köszönet nekik.Csak meg kell fogadnunk Timi tanácsait és haladunk.

No Avatar
P. Géza (nem ellenőrzött) 2021 feb 13 - 15:03

Azóta is áldom azt a napot, amikor a YouTube-on rád találtam! :-) Nagyon jól magyarázol! Nagyon jók az anyagaid! Egyedi és innovatív, amit csinálsz!

No Avatar
R.Erzsébet (nem ellenőrzött) 2021 feb 3 - 10:02

Kedves Tímea!
Tökéletesen felépített, logikus, értelmes, egyszerű és észszerű magyarázattal bővített anyagot nyújtasz az érdeklődőknek. Elárulsz apró titkokat, amelyek nagyon sokat segítenek akár a kiejtésben, akár a nyelvtani feladatok megoldásában.
Igazán örülök, hogy rátaláltam az oldaladra! Nem vagyok kezdő, mégis sok újdonságot tanulok a saját tempóban.
Köszönöm a nagyszerű lehetőséget, amit mindenkinek csak ajánlani tudok!!
A képanyaggal és kiejtéssel elsajátítható anyag rendkívüli segítség a komoly szándékú tanulóknak!
További sikeres oktatást és jó egészséget kívánok Neked!!

No Avatar
Varga Valéria (nem ellenőrzött) 2021 jan 30 - 21:48

Nagyon sokat segítetek Nekem ennek a gyönyörű nyelvnek az elsajátításában. Imádok mindent, ami olasz, de ez még nem volt nekem elég ahhoz, hogy valóban el tudjam sajátítani. Többször nekifutottam, de mindig elég rövid idő múlva abba is hagytam, mert nehéznek éreztem, illetve azt gondoltam, hogy velem van a gond. Nem tudom pontosan, hogy mit, de valamit, az egész tanítást annyira jól csináljátok, hogy könnyen és élvezettel haladok a tanulásban!
Ezért hálás köszönet nektek!

No Avatar
Nagy Szilvi (nem ellenőrzött) 2021 jan 20 - 22:30

Teljesen egyetértek az előttem szólóval, Károllyal! Tényleg nagyon profi vagy Timi, és imádom Antoniót is. Annyira érthetően és jól magyarázol! 
Ha ilyen tanáraim lettek volna az iskolában, élvezettel mentem volna és jó eredményeket értem volna el. Újra és újra rádöbbenek arra, hogy mennyire fontos, hogy milyen a tanár.
Nagyon köszönöm, hogy vagytok, hogy ennyit segítetek nekünk!

No Avatar
Kovago Karoly (nem ellenőrzött) 2021 jan 18 - 20:01

Kedves Timi es Antonio
14 eve Angliaban elek,es volt lehetosegem mar nemegyszer kulfoldre utazni,munka miatt. Mult ev augusztusban,volt lehetosegem 4 napot Mantovaban tolteni,(szinten munka miatt),es mivel en meg elotte valahogy sosem voltam Olaszorszagban,hat,nagyon megtetszett. Parom (szlovak),folyamatosan beszeli a nyelvet,raadasul a testvere es csaladja ott el,igy ennek hatasara is elkezdtem tanulni a nyelvet. Nagyon megorultem,hogy megtalaltalak a Youtube-on. Nagyon erthetoen,es profin van osszerakva,elveztes a tanulas! Napi szinten foglalkozom vele,orom igy tanulni,es persze felmerult bennunk az orszag valtas is! Koszonom!

No Avatar
Bakóné Nóra (nem ellenőrzött) 2021 jan 1 - 18:13

Kedves Tímea, tudod mi a legfantasztikusabb dolog? Te nem csak olaszul tanítasz, hanem megtanítasz tanulni is! Erre most döbbentem rá! Hiába jártam iskolába, hiába voltam egész jó tanuló, tanulni nem tanultam meg. Jótanácsaid útján látom, hogy mennyire egyszerűen és gyorsan lehet dolgokat elsajátítani, ha azt a megfelelő módon tesszük. Te egy igazi tanár vagy! Nagyon szépen köszönöm!

No Avatar
Sándor Melinda (nem ellenőrzött) 2020 dec 28 - 15:31

Az anyagaid mindig bearanyozzák a napom. Hálás köszönet ezekért az alapos, egyszerűen szuper leckékért!

No Avatar
K. Tibi (nem ellenőrzött) 2020 dec 28 - 11:18

Annak ellenére. hogy kevés időm van tanulni, Te mégis szabályosan vonzol az anyagaiddal az olaszhoz. Csodák csodájára mindig találok egy kis időt arra, hogy az olasszal foglalkozzak. Nagyon szépen köszönöm a leckéket, tényleg nagyon tetszenek, könnyen érthetőek, könnyűek. Olyan izgalmas és jó érzés olaszt tanulni!!!

No Avatar
A. Ivett (nem ellenőrzött) 2020 dec 20 - 17:06

Timi, nagyon jól magyarázol, és szuper anyagokat állítottál össze! Neked köszönhetem, hogy végre hosszú próbálkozások után megértem a nyelvtant és tudom is használni az élő beszédben. Óriási érzés!

No Avatar
P. Fanni (nem ellenőrzött) 2020 dec 12 - 15:59

Fantasztikusak vagytok!
Élvezem minden veletek eltöltött percet! Imádom az olaszt, és ezt nagyban nektek köszönhetem!
Szóval szívből köszi! heart

No Avatar
Dorina (nem ellenőrzött) 2020 dec 11 - 11:02

Mindig az hittem, hogy az olasz nehéz. Nem is csak hittem, hanem így is tapasztaltam, azokkal a tanárokkal, akik eddig tanítottak. Csak az olasz nyelv iránti szeretet miatt nem hagytam abba. 
Most, hogy Tímeával tanulok, ténylegesen látom, hogy milyen egyszerű és érthető. Átvéve újra az alapokat, most már látom, hogy nem fogok többé megállni, míg célom el nem érem.
Erre volt szükségem! Annyira örülök, hogy rátaláltam az Olasz online-ra! Nagyon köszönöm!

No Avatar
Márk (nem ellenőrzött) 2020 dec 6 - 23:10

Több módszert és anyagot kipróbáltam már az olasz tanulásom során, de meg kell, hogy mondjam, hogy a tiéd a legjobb. Hiába próbálok ki mást, mindig rájövök, hogy nem sokat érnek.

A te anyagod egyszerűen szólva tényleg szuper! Hatékony és nagyon élvezem!

No Avatar
Kocsis Kinga (nem ellenőrzött) 2020 dec 4 - 15:23

Imádom azt a sok minden jót, amit csináltok! E-mailben is olyan sok jó anyagot és információt küldtök a 10 ingyenes leckén felül!
Nagyon hálás vagyok Nektek és nagyon örülök, hogy Rátok találtam a neten.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

No Avatar
Juci (nem ellenőrzött) 2020 nov 23 - 10:31

Hadd mondjam, hogy egyszerűen fantasztikusak vagytok! Imádom a honlapotokat, a blogot, a YouTube csatornátok, a FB oldalatok, szóval mindent amit csak csináltok! Egyedi, vidám, nagyon hasznos! Engem mindig feldobtok! :-)
Nagyon köszönöm! :-)

No Avatar
M. Maca (nem ellenőrzött) 2020 nov 19 - 11:11

Nagyon jó a Róma könyvetek! Nagyon élvezem, és ami még rettentően tetszik, az hogy hallgathatom ennek a csodás nyelvnek a dallamát a hangoskönyv segítségével.
Szívből köszönöm Nektek ezt a sok jót, amit nekünk készítetek!

No Avatar
Bíró Anna (nem ellenőrzött) 2020 nov 10 - 22:46

Kedves Tímea!
Nagyon köszönöm a munkátokat! Tökéletes a koncepció...hanganyag, írott és képi megjelenítés (hogy könnyen rögződjön) és nagyon hasznosak a mindennapi életből hozott példamondatok. És, ami a legfontosabb, hogy színes, ötletes, ösztönző, vidám. Külön köszönet a kedves, életteli stílusotokért.
További sikeres, hatékony és örömteli munkát kívánok nektek!

No Avatar
Kántor Emőke (nem ellenőrzött) 2020 okt 26 - 17:42

Egyetértek Rékával! Ha valamit nem értettél meg, akkor azt Tímeával meg fogod érteni. Gimiben tanulom az olaszt és járok magántanárhoz is, mégis voltak olyan részek, amelyeket csak Tímea segítségével értettem meg.
Nagyon köszönöm a segítséget!

No Avatar
Soproni Réka (nem ellenőrzött) 2020 okt 23 - 09:29

Én csak annyit mondok, hogy Tímea fantasztikus tanár! Iszonyatosan jól magyaráz. Vele az olasz gyerekjáték lesz!

No Avatar
Varga Győző (nem ellenőrzött) 2020 okt 21 - 16:47

Két évvel ezelőtt megvettem Tímea Alaptanfolyamát és egy-két más anyagot. Nagyon jók voltak, nagyon hasznosak és érthetőek. Tényleg királyul megtanultam az anyagot. aztán az interneten találtam más csábító szolgáltatásokat, így azokat is megvásároltam. De ezeknek sajnos csak a reklámja volt meggyőző. Sok minden ingyenes anyagot kipróbáltam, de rá kellett, hogy jöjjek, hogy az egyet dolog, ami bevált Nekem, az az Olasz online anyagai és tanítási módszere.Szóval nem mindegy, hogy miből és hogyan tanulsz. Tímea rengeteg értékes tanáccsal lát el. Ha rám hallgatsz, vele tanulsz.  smileywink

No Avatar
H. Vali (nem ellenőrzött) 2020 okt 2 - 09:38

Nagyon élvezem, ahogy tanítasz! :-) Olyan jól és érthetően elmagyarázod a dolgokat, és a gyakorlatokkal, különböző segédanyagokkal könnyen a magamévá teszem a tanultakat. 
Ja, és a tanulással kapcsolatos tanácsaid fantasztikusak!!! Veled biztos a siker! 
Nagyon köszönöm!

No Avatar
G. Viktória (nem ellenőrzött) 2020 szep 22 - 21:17

Az Egy felejthetetlen utazás: Róma könyv szuper jó!!!
Kedvenc városom Róma, és már többször jártam ott. Nem olyan régen megvettem Tímea Rómáról szóló könyvét, nem csak Róma miatt, hanem mert szerettem volna már egy egyszerű olasz történetet olvasni. NAGYON élveztem!!! Amellett, hogy rengeteg olyan érdekességet tudtam meg Rómáról, amiről fogalmam sem volt, az olasz mindennapi szokásokról is sok újat tanultam. :-) 
A könyv nagyon szuper, annyira élvezhető! Egyszerű a szövege, így ezért is nagyszerű.
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm Tímea és Antonio!

No Avatar
Gáspár István (nem ellenőrzött) 2020 szep 16 - 12:15

Wow!!
Megvettem Tímea összes anyagát! :-) Hihetetlen, hogy mennyi és milyen jók! :-) Ilyet még nem pipáltál, ebben biztos vagyok! 

No Avatar
V. Panni (nem ellenőrzött) 2020 szep 10 - 10:42

Munka és család mellett kevés időm marad bármi másra, így az olasztanulásra is. Annak ellenére, hogy mindig rengeteg ok lenne arra, hogy mással foglalkozzak, mégis találok szinte minden nap több-kevesebb időt arra, hogy olaszozzak. Annyira jól felépített, észszerű, könnyű, érthető és élvezhető Tímea tanfolyama a többszáz új videóval, hogy minden vágyam az, hogy olaszul tanuljak. Még ha fáradt is vagyok, az olasztanulás feldob.
Látszik, annyira átjön Tímea anyagain keresztül, hogy ő is mennyire imádja az olaszt, és azt, hogy ő évek óta megéli az olasz világot. Nem elméleti, hanem nagyon gyakorlatias, azt tanulom, amire valóban az életben szükségem van.
Egyszerűen imádom! Nagyon köszönöm! 

No Avatar
V. Réka (nem ellenőrzött) 2020 szep 6 - 11:01

Én a Róma könyvről szeretnék írni!
Nem olvastam még könyvet ilyen szívesen! Nem lehet lerakni! Nagyon élvezetes, könnyed! Imádom a stílust és a tartalmat! 
Valóban rengeteg olyan részletet, érdekességet tudtam meg az olasz emberekről, szokásokról, amikről tankönyvek nem szólnak.
Egyedülálló! :-) És az, ami még nagyon tetszik, hogy tényleg könnyű a szövegezése. Végre egy olasz kétnyelvű könyv, ami nem csak a B2-es szintre készülőknek készült! 
Nehéz szövegeket halommal lehet bárhol találni, de azok elveszik az ember kedvét, ha még nincs azon a szinten. Ez mindig nagyon frusztráló volt számomra.
Ha szeretsz olvasni, ez neked való, élvezni fogod minden szempontból! :-)
Köszönöm szépen, Tímea és Antonio!

No Avatar
Göncz Anikó (nem ellenőrzött) 2020 aug 26 - 07:55

Én is csak ezt tudom mondani! Király az Olasz online! Minden, amit csináltok! Nagyon, de nagyon élvezetes, érthető és egyszerű. 
Én eddig hiába próbálkoztam az olasszal, nem ment, és mindezidáig határozottan állítottam, hogy igenis nehéz az olasz nyelv. Most annak örülök a legjobban, hogy adtam magamnak még egy lehetőséget, és főleg, hogy rátok találtam, mert véleményem teljesen megváltozott. Néhány hét alatt megtanultam az alapokat, és követve Tímea javaslatait, tanulási módszerét már könnyen alkotok egyszerű mondatokat, és meg is merek szólalni.
Annyira szuper egy érzés!!!  Az olasz könnyű az Olasz online-nal!!!
Nagyon köszönöm Nektek!!!

No Avatar
M. Erika (nem ellenőrzött) 2020 aug 22 - 17:28

Csúcs, amit csináltok!!! 
Én még életemben nem tanultam egyetlen tárgyat sem ilyen nagy örömmel, mint ahogy most tanulom Veletek az olaszt! Még a hosszú munkanapok sem tudják elvenni a kedvemet az olasz tanulástól, Sőt, felvidulok a leckéitektől és a videóitoktól!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen sok jó anyagot csináltatok!

No Avatar
Szabóné Kis Kri... (nem ellenőrzött) 2020 aug 14 - 09:17

Kedves Timi és Antonio, Kezdő olasz nyelvtanulóként találtam rátok. Azóta naponta veletek tanulok. Minden egyes video motiválóan hat rám. A leckék logikus egymásutánja és felépítése, a témák érdekessége, a beszélgetések mind magával ragadóak. Megvásároltam a nemrég megjelent kétnyelvű történetet is, ami szintén szórakoztató, élmény vele a tanulás. Mindent köszönök. Kívánok további szép sikereket a tanításhoz és minden jót a hétköznapokhoz. Lelkes üdvözlettel: Krisztina

No Avatar
Jutka (nem ellenőrzött) 2020 aug 4 - 10:26

Kedves Tímea és António!
Igen nagy örömömre szolgál. hogy tőletek tanulhatok olaszul. Tímea, te olyan élvezetesen magyarázod a nyelvtani részt. hogy az egyszerűen fantasztikus.Ez is hozzájárul ahhoz, hogy az oldalatok egyre népszerűbb. Nagyon nagy munka van az oktatásotokban. Nyugdíjazásom előtt oroszt majd németet tanítottam. De egyik nyelvből sem találtam ilyen nagyszerűen felépített. igényes és szórakoztató tananyagot. Szívből gratulálok Nektek és a bennneteket segítő teamnek. További szép munkát kivánok. Jutka

No Avatar
Beatrice (nem ellenőrzött) 2020 júl 28 - 11:23

Kedves Tímea!
Igazán hasznosak és jól használhatók ezek az olasz nyelvleckék, amiket küldtél nekem. Örülök, hogy rátalàltam és segítségükkel sikerült felfrissíteni olasz tudásomat. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget!

No Avatar
König Timea (nem ellenőrzött) 2020 júl 24 - 22:18

Kedves Tímea!
Köszönöm ezeket a nagyszerű leckéket. Mindig nagyon várom mikor érkezik az új e-mail tőled. Húsz évvel ezelőtt tanultam olaszul aztán nem kellett használnom. Így sokat el is felejtettem, de most szinte minden akkori tudásom előjőn. Nagyszerűen fel vannak építve a társalgások, jól alkalmazhatók a mondatok a mindennapokban. Élvezet tőled tanulni. Minden nyelvet így kellene oktatni. Gratulálok! Sok sikert kívánok a további munkádhoz. Üdvözlettel Timi

No Avatar
Tóth Tivadar (nem ellenőrzött) 2020 júl 20 - 13:33

Kedves Timi és Antonio!

Latin és angol nyelvet tanultam közép és felsőoktatásban, kicsit tudok oroszul is - érdekelnek a nyelvek - külföldi útjaimon bátran próbálkozom idegen nyelveken megszólalni. A latin nagyon jó alap volt spanyol és olasz honban is, mindkét országban megpróbáltam a latin szavakat az adott nyelvre átfordítani. Lehet hogy van érzékem hozzá, de különösen az "olaszosítás" jól ment, még akkor is, ha kicsit archaikusnak tűnt a beszédem, megértettek, jól tudtam kommunikálni. Néha furcsán néztek rám, mert én csak egyfajta latin múlt időre emlékeztem az igeragozásból, utólag tudtam meg, hogy minden esetben csak az olasz passato remoto alakot használtam, ami ott az élőbeszédben már nem gyakori, vagy amikor "habemus"-t mondtam "abbiamo" helyett - de értettek!
Most elhatároztam, hogy érdemben is foglalkozni fogok az olasz nyelvvel, véletlenül rátaláltam erre az oldalra, s bár egye
lőre csak néhány ingyenes leckét néztem át, nagyon jónak tartom ezeket.

Gratulálok!

Tivadar

No Avatar
Varga BOGLÁRKA (nem ellenőrzött) 2020 júl 17 - 21:41

Nagyon várom.

No Avatar
R.E.Ildikó (nem ellenőrzött) 2020 júl 13 - 17:30

Nagyon köszönöm! Szuper a módszer, szimpatikusak vagytok, nagyon, érthető, világos, gyakorlatias, élvezetes az anyag és a mód, ahogy átadjátok. Folyamatosan nézem az oldalatokat, a facebook-ot, youtub-ot. Köszönöm még egyszer!

Üdvözlettel: Ildikó

No Avatar
K.Zsuzsanna (nem ellenőrzött) 2020 júl 2 - 17:10

Mindent köszönök, így közel a hatvanhoz angol és német nyelv után elhatároztam, hogy megtanulok olaszul, mert rengeteget utazom a lenyűgöző Olaszországba, imádom az ott élő embereket és sok olasz ügyfelem is van. Először azt hittem nem tudok online tanulni, tanfolyamra készültem, de szerencsére nem tettem, mert rátaláltam az olaszonline.hu-ra. A jó hangulat, a precíz magyarázatok, a leckék felépítése magával ragadott. Minden nap foglalkozom vele 1 órát, sokat ismétlek, és remélem alapfokon el tudom majd sajátítani hamarosan ezt a csodás, dallamos nyelvet! Köszönöm szépen a sok munkátokat, egy élmény Veletek játszva tanulni!

No Avatar
V. Erika (nem ellenőrzött) 2020 jún 19 - 14:45

Angol nyelvtanárként kezdtem el olaszul tanulni néhány évvel ezelőtt, de elég hamar abbahagytam, mert az angol után olyan nehéznek és főleg kaotikusnak tűnt az olasz nyelv. Egy idő után, azt gondoltam, hogy én nem vagyok képes az olaszt megtanulni. De a dolog nem hagyott nyugodni, mivel imádom a nyelv hangzását és az olasz kultúrát. Így néhány hónappal ezelőtt belebotlottam Tímea videóiba, és elkezdtem az ingyenes leckéket. És nem álltam itt meg, mert nagyon rövid időn belül észrevettem, hogy milyen könnyűek, érthetőek a leckék, és azt, hogy elkezdtem érteni, elsajátítani a nyelv alapjait illetve tudtam használni. Néhány lecke után tudtam egyszerű, értelmes mondatokat összeállítani.
Rájöttem, hogy nem bennem volt a hiba, amikor abbahagytam az olaszt, hanem az anyagban, amit akkor tanultam! Nekem ez óriási siker! Óriási érzés tudni, hogy én is meg tudom tanulni az olasz nyelvet! Nem vallottam kudarcot!
Nyelvtanárként is rengeteget tanultam Tímeától a módszertant illetően, amit nagy sikerrel használok az én diákjaimmal is.
Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam az olaszonline.hu-ra!

No Avatar
Csenge (nem ellenőrzött) 2020 jún 16 - 22:47

Kedves Timi! Szuper a múltidőkről szóló e-könyv, nagyon hatékonyan lehet vele haladni! Gratulálok az igényes munkához, remélem sok tanulót elér ez a lehetőség!

No Avatar
P. Erika (nem ellenőrzött) 2020 jún 2 - 10:36

Egyszerűen beleszerettem a tanulási módszeredbe!
Soha nem gondoltam volna, és talán sokaknak hihetetlenül fog hangzani, de rá kelett jönnöm, hogy a nyelvtan tényleg nem kell, hogy nehéz legyen! És nem az, ha azt a megfelelő módon tanítják!  Nekem ez óriási öröm és siker!
47 éves vagyok. Jobb később, mint soha! :-)
És ezt Neked köszönhetem, kedves Tímea! 

Oldalak

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
BIZTONSÁGI KÉRDÉS
Ez a kérdés azért van itt, hogy megtudjuk egy gép próbálja kitölteni vagy egy ember
Írd be a választ az űrlapmezőbe!