fbpx Vendégkönyv | Page 2 | Olasz online

 

Szeretném, ha leírnád, hogy milyennek találod az Olasz online nyelvleckéit!
(Görgess az oldal aljára!)


Véleményed fontos számunkra!
 

Előre is köszönjük!

 

 

Hozzászólások

No Avatar
Regi (nem ellenőrzött) 2019 jan 26 - 07:39

Köszönöm a leckéket!
2-3 naponta mindig megkapom emailben az újabb és újabb leckéket, amiben érthetően elmagyaráznak mindent, nagyon jól lehet vele tanulni, csak ajánlani tudom:)

No Avatar
M. István (nem ellenőrzött) 2019 jan 2 - 10:39

Kedves Tímea,
köszönöm a rendszeresen küldött leckéket/feladatlapokat. Abszolút kezdő vagyok, és nagyon élvezem, ahogy napról-napra ragad rám valami talján szókincs. A feladatlapok logikusak, érthetőek, jó velük foglalkozni.
Boldog új évet kívánok!
Köszönettel: M. István

No Avatar
Ildikó (nem ellenőrzött) 2018 nov 20 - 18:53

Kedves Tímea !
Nagyon örülök, hogy rád találtam :D Nem tudom megmagyarázni, miért szeretnék olaszul beszélni, egyszerűen csak érzem, hogy ezt szeretném. Mindig is tetszett Olaszország, olasz nyelv, a kultúra, ételek stb. Most jött el az idő , hogy többet szeretnék. Keresgetés közben csak itt találtam meg, hogy végre kezdetektől fogva, érthetően, egyszerűen, van minden elmagyarázva és feladatokkal, még megoldásokkal is ellátva! Nagyon szépen köszönöm neked! Sajnos nincs sok időm, de az biztos, hogy minden nap foglalkozom a leckéiddel. :D

No Avatar
Tamás (nem ellenőrzött) 2018 szep 15 - 15:07

Nagyon tetszenek a You Tube-ra felrakott videóid! Szuper velük tanulni! Többször végignézem a leckéket ill. gyakorló feladatokat hogy mindent szépen elsajítítsak! :-)))

No Avatar
L.V. (nem ellenőrzött) 2018 júl 1 - 15:59

Hihetetlen mennyi jó dolgot csinálsz!   

No Avatar
Szilvia (nem ellenőrzött) 2018 jún 8 - 15:54

Nagyon szeretem az anyagaidat, az összes megvan eddig :)  SZ.Sz

No Avatar
Kati (nem ellenőrzött) 2011 már 31 - 15:51

Nagyon izgalmas és érdekes így tanulni a nyelvet. Sokkal változatosabb, mint egy hideg nyelvkönyv tele információkkal, nyelvtannal amiket esetleg el sem magyaráznak. 

No Avatar
Éva (nem ellenőrzött) 2011 ápr 23 - 15:49

Így már tényleg nagyon könnyen le lehet sajátítani a nyelvet. Megadsz minden apróságot, ami a tanuláshoz kell: képek a könnyed szótanuláshoz, hanganyag, semmi nem hiányzik. Én szuperül haladok, és hozzá kell tennem, hogy korábban nekem nehézségeim voltak a nyelvtanulással.

No Avatar
Bogeszka (nem ellenőrzött) 2011 ápr 27 - 15:47

Nagyon-nagyon jól tanítod (még a neten keresztül is) az olasz nyelvet! Köszönöm, hogy bevezettél ebbe a nyelvbe. Most tényleg jól jött a tanulás ,mert utazok Sardegna-ra.
És ami a legjobb a tanfolyamodban, hogy nem kell tanárhoz járni csak a gép elé ülni!
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No Avatar
Linda (nem ellenőrzött) 2011 ápr 29 - 15:44

Szinte semmi nyelvtudással jöttem ki Olaszorszába. Az Olaszonline igazán könnyen megtanította nekem az alapokat és bár sok helyen keresgéltem korábban, eddig ez a tananyag a leghatékonyabb a számomra. 

No Avatar
Heni (nem ellenőrzött) 2011 már 9 - 14:42

Nagyon jó, és nagyon tetszik, hogy milyen átgondoltan vannak felépítve a leckék, mindig az előző anyagra épülnek, és lépésről-lépésre haladnak. Így a teljesen kezdőknek, mint én is teljesen érthetőek :)).

No Avatar
Enikő (nem ellenőrzött) 2011 feb 8 - 14:39

Annyira jók a leckéid! Én a munkából hulladt fáradtan jövök haza, de a leckéket tanulva ismét felélénkülök. A tanulás egyszerűen öröm. Minden egyes alkalommal alig várom a tanulást!!!!

No Avatar
Virágh Magdi (nem ellenőrzött) 2011 jan 31 - 14:37

Nagyon jónak találom, hogy az olasz szavak mellett ott találom magyarul leírva a kiejtést, így nem kell gondolkodni azon, hogy jól mondom ki a szót. 

No Avatar
Éva (nem ellenőrzött) 2011 jan 23 - 14:34

Fantasztikusak a leckéid!!! Nagyon egyszerűen tanulok belőlük! Szuper jó a módszered! Nekem eddig nehézségeim voltak a nyelvtanulással, de ez alkalommal már nem.Nagyon köszönöm!!!

No Avatar
Tibi (nem ellenőrzött) 2010 szep 20 - 15:14

Nekem még az is nagyon tetszik, hogy olyan dolgokat is tanulok, amiket nem lehet tankönyvekből megtanulni. A nyelvet olyan élővé teszed! Nagyon klassz!

No Avatar
Erika (nem ellenőrzött) 2010 szep 16 - 15:13

Ilyet még nem találtam a neten, ami ilyen komolyan leír minden nehéséget! Szuper jó a lecke, érthetö ami általában nem így van a nyelvleckékkel!
Nagyon köszönöm a tanulási lehetőséget.

No Avatar
Márta (nem ellenőrzött) 2010 szep 14 - 15:10

Nekem is nagyon tetszik a tanfolyam, gratulálok, ügyesen összeraktad a leckéket. :)  Lelkesen állok neki a következőknek! :)

No Avatar
Etelka (nem ellenőrzött) 2010 szep 2 - 15:08

A feladatokkal kapcsolatos észrevételemről szeretnék Neked beszámolni. Az egy hét alatt sokkal többet tanultam, mint az összes könyvből, amit eddig megvásároltam. Tetszik, hogy tömör, lényegre törő, ( a könyvekkel ellentétben, amik oldalakon keresztül írnak a semmiről, míg végre elérek ahhoz a részhez, amit tényleg tudnom kell.) könnyen elsajátítható. Gondolom, ahogy haladunk nehezebb lesz, de az nem számít, hiszen tanulni akarok és használni a nyelvet csak úgy, a magam szórakoztatására. Nagyon sokat segít a hanganyag is. Ilyeneket a könyvekkel nem árulnak, legalábbis felénk nem. Külön köszönet érte és mindenért.

Komolyan veszem a tanácsod, s minden nap tanulok annyit, amennyit az időm megenged.

No Avatar
Tamara (nem ellenőrzött) 2011 jún 13 - 15:05

Fantasztikus! Szuper! Isteni! Nem lehet szavakkal elmondani, mennyire jónak tartom az anyagaidat! Élvezetes, és könnyen elsajátítható! Ilyen a boltokban nem létezik! Nagyon köszönöm! Én veled akarom folytatni a tanulást! :-))))

No Avatar
Róbert (nem ellenőrzött) 2011 jún 14 - 15:03

Nagyon jó a leckék felépítése, és igazán szuper, hogy csináltál képes könyvet is, és a hanganyag sem marad el. A leckék felépítése nagy kedvet csinál a tanuláshoz, mert könnyen elsajatíthatóak és jól elmagyarázod a dolgokat. Köszi szépen!

No Avatar
Füzes Ferenc (nem ellenőrzött) 2011 aug 5 - 15:00

A te módszereddel valóban, megismétlem valóban könnyen el lehet sajátítani az olasz nyelvet! Nagyon élvezetes így tanulni! Az anyagok szinesek! Én nagyon élvezem! 
És nem csak az ingyenes leckékről, hanem az egész tanfolyamról beszélek! 
Ha rám hallgatsz, kedves Olvasó, akkor megveszed a folytatást is!!!

No Avatar
F. Ági (nem ellenőrzött) 2011 okt 12 - 14:54

Kedves Tímea!
Köszönöm a leckéket, számomra nagyon sokat segitettek az elindulásnál. Szeretem az Olasz nyelvet, láthatod, hogy az email címem is Olasz. :-)))  Most már kezdem érteni és összerakosgatni a szavakat.
Szép napot. Ági 

 

No Avatar
Csenge (nem ellenőrzött) 2018 ápr 9 - 14:49

Szia. Szeretnék köszönetet mondani, hogy ilyen jól magyarázod az olaszt. smiley Neked köszönhetően mégjobban beleszerettem a nyelvbe és persze az olszba. További sikereket és boldogságot szeretnék kíváni.

No Avatar
K. Éva (nem ellenőrzött) 2018 jan 2 - 11:39

Grazie mille!

Nagyon köszönöm az újévi üdvözletet!

Hiszek benned, nekem Te vagy a példaképem!!

A videóidban is nagyon jól elmagyarázod az olasz leckéket.

Az ingyenes leckéidet többször tanulmányozom.

A leckék során világossá válik, amit addig nem értettem.

Nagyon szépen köszönöm a tanítást Tímea!

 

No Avatar
Zsuzsa (nem ellenőrzött) 2018 jan 1 - 11:39

Kedves Tímea, Antonio!

Köszönöm a jól felépített anyagokat és az érthető magyaràzatokat. Több évi nyelvtanfolyam és olasz tanulàs utàn végre ismét motivàlt vagyok, hogy ne adjam fel, hanem ismételjek és tanuljam tovàbb ezt a csodaszép nyelvet. Szívből ajànlom mindenkinek, aki jól hasznàlható, gyakorlati tudàsra vàgyik. Boldog új évet kívànok! Zsuzsa

No Avatar
M. Ágnes (nem ellenőrzött) 2018 jan 29 - 11:38

Kedves Timea!
Gratulálok Neked mindenhez, ami az  olasz nyelv oktatásával kapcsolatos!
Köszönöm a sok  szeretetet és a pozitív emberi tényezőt, amit szívből
hozzáadsz!
Kívánom, hogy még sok-sok éven át legyél sikeres a pályádon és a
magánéletedben!
Isten áldja tetteidet, adjon hozzá jó egészséget és segítse céljaid elérését!
Boldog új évet kívánok!
Szeretettel: M.Á

No Avatar
Molnár József (nem ellenőrzött) 2017 okt 26 - 12:38

Nagyon tetszik a világos zöld szín a könyvekben. Nagyon vidám, élénk, életdús szín. Tetszik. Mi piace. :) S nekem mivel fotografikusabb a memóriám, így még jobban belém ivódik a jó érzést keltő, pozitív hatás. Szeretem. Jó látni, érezni.:) Imádom. Köszönet érte.

Az is tetszik, hogy a hangfájlban te ,,érthetőbben” beszélsz, a férfi - viszont gyorsabban, s így az ember jobban érti is, és hozzá is szokik a gyorsabb beszédhez. Klassz :) Jó.

,,Sajnos” még csak 3 hete tanulok, …de nem sajnos, sőt hurrá, s büszke vagyok rá és öröm, hogy már a 3 hét alatt hová jutottam. :) Köszönöm.

Nagyon érthető magyarázatok vannak a könyvben --- s pont elegendő új szó tanulás van minden anyagban, nem sok, és nem is kevés, s mindig az anyag pl. a nyelvtani rész és a párbeszédek is érthetőek pont elegendőek ….nagyon szépen felépítődik az egész nyelv tanulás…fejlődés, haladás van… Gratulálok hozzá. Gratulálok az egész anyag megalkotásához. Nem kis munka lehetett megalkotni ezt az egészet, de a segítőszándékod, a tudásod, a jó akaratod, ...az akarat, a jó akarat meghozták a gyümölcsöt. Nagyon jó!!! :) Gratulálok. Köszönet érte. Grazie. Ügyes vagy!! Ügyesek vagytok. Büszke lehetsz magadra. Gratulálok.

Nagyon várom a november végét.!…:) Ugyanis azt gondolom, ha három hét alatt ideáig jutottam, ahol már vagyok, - amilyen szinten, ..jó persze még … de ahhoz képest, hogy három hete hol voltam, ahhoz képest rengeteg, nagy fejlődés, s ez jó ..

No Avatar
Irén (nem ellenőrzött) 2017 aug 4 - 12:37

Kedves Tímea!

Én annyira jónak találom az anyagot és Te tanítási módszeredet, hogy ajánlani fogom az ismerőseimnek is. A legjobb benne, hogy élvezem a tanulást , és mindíg várom a következő leckét.  Köszönöm.

No Avatar
Pusztai Erzsébet (nem ellenőrzött) 2017 jan 9 - 11:36

Kedves Tímea!

Nagyon örülök, hogy amikor kerestem a lehetőséget,hogy olaszul tanulhassak online, rá találtam az oldaladra és Rád is, mint tanárra. Fantasztikusan jól felépített tananyag valódi tanári segítséggel.  Még az elején tartok, de a lehetőségeket figyelembe véve, amelyek semmilyen szempontból nem elérhetetlenek, úgy döntöttem szeretnék végig menni az általad felajánlott úton.

Köszönöm!:)))

Üdv: Erzsébet

No Avatar
Molnár Erika (nem ellenőrzött) 2017 jan 8 - 11:36

A tanulás nagyon jól megy! Rendkívül jól felépített és érthető az anyag! Nagyon élvezem!

No Avatar
Szabados Bence (nem ellenőrzött) 2016 már 6 - 11:35

Annyira tetszenek a videóid és az is tetszik bennük,hogy ilyen precízen elmagyarázod a tananyagot! smiley Nekem nagyon tetszik ez az OlaszOnline nyelvoktatás.Igaz,még csak 6. vagyok,de engem is érdekelnek a nyelvek smiley és szerintem nagyon jó ötlet otthon elsajátítani egy nyelvet.Meg már azon is elgondolkoztam,hogy majd a későbbiekben melyik nyelvet kéne felvenni és kettő között szeretnék majd dönteni:az Olasz és az Orosz között,de még ráérek ezen filózni.

No Avatar
Pélfi Angyal (nem ellenőrzött) 2016 feb 7 - 11:34

Én teljesen kezdőként keztem, nem tudtam semmit olaszul, és te mindent annyira jól elmagyaráztál az anyagaidban, hogy most már sikeresen használom a nyelvet a munkámhoz is. Megdöntötted minden kétségemet azzal kapcsolatban, hogy tanári segítség nélkül is meg lehet tanulni egy nyelvet. MEGLEHET, csak jó anyag kell hozzá!!! És az olaszonline anyagai ilyenek!!! 
Mindenkinek csak ajánlom!!!

No Avatar
János (nem ellenőrzött) 2015 okt 24 - 12:34

Nagyon jó tanár vagy, nagyon jól magyarázol!
Az eddigi tanáraim azt mondták nincs nyelvérzékem. Hmmm ... vagy inkább ők nem tudtak tanítani. 
Köszi szépen az anyagokat, szuperek!

No Avatar
Anikó (nem ellenőrzött) 2015 okt 14 - 12:33

Nem is tudod elképzelni, hogy már hány módszert és anyagot próbáltam ki, de előbb vagy utóbb mindig abbahagytam, mert úgy éreztem, hogy túl nehéz nekem ez a nyelv és soha nem fogom megtanulni.

Végigcsináltam a tanfolyamodat! És egyszerűen szuper. Nagyon élveztem, mindig jó kedvvel tanultam, mert értettem a tanulnivalót, és a feladatokat is majdnem mindig 100%-osra oldottam meg. Sokat hallgattam a hanganyagot, és a legjobb tapasztalat tegnap történt velem. Budapesten az utcán volt lehetőségem egy olasszal beszélgetésbe elegyedni. TUDTAM BESZÉLNI! smiley Óriási érzés volt! És megdícsérte az olaszomat! smiley 
Köszönöm Tímea! Valóban Neked és a fantasztikus anyagaidnak köszönhetem ezt a tudást, ezt az érzést. Visszanyertem önbizalmamat!!!
Köszönöm!!!

No Avatar
Erika (nem ellenőrzött) 2015 szep 18 - 12:29

Nagyon örülök, hogy rád találtam! Szerintem nagyon jól építetted fel az anyagokat, minden érthető még számomra is, aki teljesen kezdő vagyok.
Imádom a videóidat, a vonaton, munkába menet azokat hallgatom újra és újra.
Grazie mille!!!

No Avatar
Bálint (nem ellenőrzött) 2015 aug 31 - 12:20

Szuperek a videóid a You Tube-on! Király ötlet volt! Újra és újra végighallgatom őket, míg mindent teljesen és könnyen megtanulok.
Köszi!!!!

No Avatar
Kata (nem ellenőrzött) 2015 júl 9 - 14:08

Az anyagod pont olyan, mint amilyennek azt elképzeltem. :)

No Avatar
Evelyn (nem ellenőrzött) 2015 júl 28 - 01:00

Na végre valaki nem gondolja azt, hogy már mindent tudunk, mielőtt még elkezdtünk volna olaszul tanulni. Tímea, fantasztikus az anyag. Te valóban értesz a tanításhoz. Tudásod le tudod fordítani a mi nyelvünkre.
Köszönöm szépen!!!

No Avatar
Melinda (nem ellenőrzött) 2015 júl 23 - 20:58

A tanulás nagyon jól megy! Rendkívül jól felépített és érthető az anyag!!!
Nagyon élvezem! :D

No Avatar
Linda (nem ellenőrzött) 2015 júl 3 - 20:57

Örömmel olvastam, hogy új anyagokat készítettél, azok pont nekem szólnak. Az eddigi leckék nagyon hasznosak számomra, sokkal könnyebb ezzel a módszerrel tanulni a nyelvet.

No Avatar
Emőke (nem ellenőrzött) 2015 júl 2 - 20:56

Tőled mindig tanulok, még akkor is amikor nem számítok rá! :-)

No Avatar
Angyal Éva (nem ellenőrzött) 2012 jún 3 - 20:55

Gratulálok a kitűnően összeállított anyaghoz, nagyon érthető és mindenekelőtt szeretném megköszönni a segítséget, a kislányom tanulásához.

No Avatar
Erika (nem ellenőrzött) 2015 jún 23 - 20:55

Én lényegretörő leszek!
Egyszerűen szuper! Ha nem hiszed, próbáld ki! Veszteni valód nincs ... minden ingyenes!!! Smile

No Avatar
Pálosné Gyöngyi (nem ellenőrzött) 2015 ápr 29 - 20:53

Kdeves Tímea!

Újrakezdő vagyok / több nyelvszakos nyugdíjba menő tanár. Alapos, lelkes munkáját nagyra értékelem!

Gratulálok! További jó munkát!

No Avatar
Szasza (nem ellenőrzött) 2015 ápr 16 - 20:52

Végre egy olyan anyag, amely érthetően és könnyen van felállítva. Ebből lehet egyedül tanulni, mert mindent elmagyarázol, és nem maradnak kérdőjelek a fejemben. Köszi!

No Avatar
Piróth Eszter (nem ellenőrzött) 2015 már 23 - 19:51

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra! Áttekintettem és minden szempontból nagyon jónak találtam:nagyszerű,gratulálok!

Nem tartozom a fiatal korosztály közé, nyelveket tanultam,de már nem beszélem őket.

Motivációm: gyermekem,olasz nyelvtudása által Olaszországban végezte szakmai gyakorlatát, általa sok ismeretre tettem szert erről a gyönyörű Országról,szokásairól, kultúrájáról stb.,nagyon tetszik a nyelvük, tudom nem könnyű.Ugy gondoltam mégis megpróbálom valamely szintű elsajátítását.Végül Családunk tagjai is bővült egy kedves fiatalember és családja személyében.Kommunikálni viszont nem tudok igazán.

Alapfokról,mint kezdőként a tíz leckén túl is szándékomban áll a nyelv tanulása. egy gondom van az időbeosztás,igyekszem folyamatosan több időt rászánni, az elküldött leckéket késedelmesen tudom tanulni jelenleg,de ez változni fog!

Még egyszer köszönöm a nagyszerű tananyagot!

Tisztelettel

Eszter

No Avatar
Virág (nem ellenőrzött) 2015 már 21 - 19:50

Sok nyelvet tanultam már, de sajnos egyet sem beszélek. Mindig is imádtam az olasz nyelvet. Most először érzem azt, hogy élvezet a tanulás, van sikerélményem. Az anyag nagyon jól felépített,nagyon jó, hogy van hanganyag hozzá. Látszik, hogy rengeteg munkád van benne. Most először érzem azt, hogy sikerül megtanulnom a nyelvet.

Nagyon örülök, hogy rád találtam. köszönöm a sok segítséget, amit tőled kapok.

További sok sikert!

Virág

No Avatar
Emese (nem ellenőrzött) 2015 már 14 - 19:48

Köszönöm a leckéket! Nekem nagyon sokat segítettek az elindulásnál ... mindig az első lépés a legnehezebb, és te ezt könnyűvé tetted. Imádom az olasz nyelvet, láthatod, még az email címem is olasz. :-) Most már kezdem érteni és összerakosgatni a szavakat.
Még egyszer nagyon köszi, Emese

No Avatar
Mező Erika (nem ellenőrzött) 2015 már 3 - 19:48

Hát ... nem is tudom, hogy miként fejezzem ki magam ... már egy jó ideje a megfelelő szavakon gondolkodom. Szuper jók a leckék. Bevallom, az elején kétkedve iratkoztam fel. Nem mentem sokra az online tanulással, sőt mindig az az érzésem támadt, hogy ÉN nem vagyok képes az olasz nyelv elsajátítására. Fantasztikus érzés tudni, hogy ez nem így van!!! Nagyon jól haladok az anyagban, élvezetes, érthető és emlékszem a tanultakra! A TE anyagaidból mindenki meg tud tanulni olaszul!!!
Nagyon köszönöm a lehetőséget!!! Erika

No Avatar
Alvic Mária (nem ellenőrzött) 2014 szep 24 - 20:47

egyenlőre nem tudok véleményt irni,mivel még nem próbáltam, de bizom benne, hogy hasznos.

Oldalak

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
BIZTONSÁGI KÉRDÉS
Ez a kérdés azért van itt, hogy megtudjuk egy gép próbálja kitölteni vagy egy ember
Írd be a választ az űrlapmezőbe!