Szeretném, ha leírnád, hogy milyennek találod az Olasz online nyelvleckéit!
(Görgess az oldal aljára!)


Véleményed fontos számunkra!
 

Előre is köszönjük!

 

 

Hozzászólások

No Avatar
Kata (nem ellenőrzött) 2011 okt 1 - 17:24

Wow!!! Egyszerüen szuperek a leckéid! Nagyon jól építed fel őket! Érdekesek, és tényleg lépésről lépésre elmagyarázod a dolgokat. Minden nehézség nélkül el tudom sajátítani az anyagot! tényleg szuper!!! A feladatokat 100%-osra csinálom meg! Nekem ez nagyon sokat számít, mert korábban nehézségeim voltak a nyelv elsajátításával!
Nagyon köszönöm a lehetőséget!

No Avatar
Petya (nem ellenőrzött) 2011 szep 20 - 17:22

Örülök, hogy sikerült Rád találni, és ha máshogy nem, így interneten keresztül végre el tudtam kezdeni az olasz nyelv tanulását! Sajnos nincs lehetőségem nyelvtanárhoz járni! A leckék megtanulása eddig nem okozott gondot, és ezt nagyon köszönöm Neked, nagyon jól építed fel a leckéket!!! Teljesen más mint egy könyvből tanulni! Így tényleg élvezet tanulni.

No Avatar
Erdélyi Nóra (nem ellenőrzött) 2011 szep 15 - 17:21

Szia Timi!

Nagy örömmel tanulom az olaszt az általad küldött leckék segítségével! Hasznos és tartalmas anyagok ezek, emellett érezhető, hogy mennyire szereted a nyelvet. Ez pedig, kedvet csinál a tanuláshoz!

Köszönöm:-)

Nóri

No Avatar
Noémi (nem ellenőrzött) 2011 szep 2 - 17:21

Imádom a leckéid, és hogy tanácsokat is, hogyan tanuljunk. Szeretem, hogy hang is van hozzá, nekem ez nagyon fontos. Szóval, minden nagyon szuper :))

No Avatar
Kinga (nem ellenőrzött) 2011 aug 30 - 17:06

Nagyon szuperek a leckeid!
Nekem gondjaim voltak a nyelvek megtanulasaval, de ahogy te epited fel a leckeket valoban kepes vagyok elsajatitani az anyagot, es konnyeden, mert mindent szepen kis lepesekben elmagyarazol. Es nagyon jo, hogy sok kepet hasznalsz a leckeidben, plusz, hogy van kepesszotar!!!

No Avatar
Bea (nem ellenőrzött) 2011 aug 28 - 17:06

Nagyon köszönöm a leckéket! Én pont ilyen leckékre gondoltam, amikor az interneten kerestem! Nagyon tetszenek! Jól ki van dolgozva! Átlátható! Nekem is könnyen megy! Nekem, akinek nagyon nehezen megy a tanulás!
Nagyon köszönöm!!!

No Avatar
Angyal Éva (nem ellenőrzött) 2011 jún 25 - 17:05

Gratulálok a kitűnően összeállított anyaghoz, nagyon érthető és mindenekelőtt szeretném megköszönni a segítséget, a kislányom tanulásához.

Oldalak

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés azért van itt, hogy megtudjuk egy gép próbálja kitölteni vagy egy ember
Fill in the blank.