fbpx Vendégkönyv | Page 2 | Olasz online

 

Szeretném, ha leírnád, hogy milyennek találod az Olasz online nyelvleckéit!
(Görgess az oldal aljára!)


Véleményed fontos számunkra!
 

Előre is köszönjük!

 

 

 

Hozzászólások

No Avatar
Adrienn (nem ellenőrzött) 2020 máj 26 - 12:15

Huh, nagyon jó a leckék összeállítása! Köszi szépen! :-)
Sokkal több vagy, mint egy jó tanár!

No Avatar
Nagyné Tóth Piroska (nem ellenőrzött) 2020 máj 20 - 15:53

Kedves Tímea!

Szeretnék most, hogy a tizedik lecke végére értem, újra köszönetet mondani Neked!
Valóban úgy érzem, hogy a leckéiddel sikerült elmélyíteni az alapot, amelyre később építeni lehet. Korábban is próbáltam önállóan elkezdeni az olasztanulást - különböző tankönyveket, egyszerű keresztrejtvényeket hívtam segítségül, szorgalmasan nézem a Rai Unót, Olaszországban járva próbálom használni a parányi kis tudásomat, nagyon sok olasz zenét hallgatok – de a névelőket illetően például most, neked sikerült rendet tenned a fejemben!
A feladataid szerintem tényleg és igazán gyakoroltatnak, és annyi sikerélményt szereznek, hogy még száz évig tudnám csinálni! :-)
A tanulnivalók mennyisége átlátható, szerintem kevesebb nyelvtanulói gyakorlattal is feldolgozható, és külön jó, hogy az olvasás, írás és hallás készségét is fejlesztik a leckéid és videóid/videóitok együtt.
Miután a gyerekeimet elláttam, a munkámat elvégeztem és a háztartást is letudtam, még képes vagyok örömmel és várakozással leülni, hogy elvégezzem és megtanuljam az aznapi olasz leckét.
Mielőtt búcsúzom, még megköszönöm előre is a honlapotokon közzétett recepteket, amiket ki fogok próbálni, valamint a dalokat is, no és azokat a tudnivalókat, amik közül nem egy az olasz-mániám ellenére is új volt! :-)
Kitartást és minden jót kívánok! Tutto va bene!
Köszönettel és üdvözlettel: Piroska

No Avatar
P. Kata (nem ellenőrzött) 2020 ápr 8 - 10:25

Hogy honnan jön Nektek ez a sok jó ötlet, nem tudom! :-) 
Én nagyon élvezem az olasz tanulást Veletek! Fantasztikusak vagytok! Mindenkinek csak ajánlani tudom az egész honlap tartalmát az ingyenes szolgáltatásoktól  a YouTube videókon és a blogon keresztül az összes fizetős anyagig.
Nekem minden megvan, és mondhatom, hogy mindig élvezet a tanulás, és ha Tímea nem lett volna, akkor én nem jutottam volna el idáig az olasz tanulásban. Ezt határozottan állítom.
Köszönök mindent! Fantasztikus tanár és fantasztikus ember vagy!

No Avatar
Farkas Anita (nem ellenőrzött) 2020 már 15 - 09:01

Ti vagytok az én megmentőim, kedves Tímea és Antonio! 
Sokszor voltam újrakezdő. Mivel imádok mindent, ami olasz, már évek óta szerettem volna elsajátítani a nyelvet. És mégis hiábavaló volt minden erőfeszítésem, mindig ott kötöttem ki, hogy ez nekem valahogy nem megy.
Nagyon hálás vagyok Nektek ezért a honlapért, a sok-sok kiváló anyagért és a YouTube csatornátokért is!
Most már tényleg tanulok, a módszeretekkel el tudom sajátítani a nyelvet, tanácsaidat megfogadva rövid időn belül elkezdtem beszélni is. Annyi sok jó örömben van részem, mint még eddig soha. El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök, hogy rátok találtam. A kitartás meghozta gyümölcsét!
Köszönöm, szívből köszönöm Nektek! Grazie di cuore! :-)

No Avatar
Almássy Blanka (nem ellenőrzött) 2020 feb 25 - 01:03

Kedves Tìmea!
Ùj èletem lètrehozàsàhoz kapaszkodtam belèd, amikor 50 èvesen ùgy döntöttem tavaly, hogy Nàpolyba költözöm :) Nagyon hàlàs vagyok, hogy ilyen önzetlen lelkesedèssel kèszìted a leckèket, ès nagyon jòl tudom hasznàlni a tanultakat- olyan jò, hogy a megfelelő helyzetben hallom a hangod, a pàrbeszèdeket a fülemben :) Nagyon èlvezem a tanulàst Veled ès Antoniòval, mindenkinek csak ajànlani tudom, ès ajànlom is :) sok puszi ès ölelès :Blanka

No Avatar
Inci (nem ellenőrzött) 2020 feb 16 - 22:17

Nagyon tetszik a tanulási módszered! Próbáltak nekem már mindenfélét bemagyarázni, és most először érzem azt, hogy a tiédnek végre van értelme és szuper eredményeket lehet vele elérni. 
Nem hókusz-pókuszkodást tanítasz, hanem valódi tudást!
Grazie di cuore! :-)

No Avatar
Kiss Kati (nem ellenőrzött) 2020 feb 4 - 14:16

Imádom, hogy az anyagaidból áramlik az olasz kultúra ismerete és szeretete! 

No Avatar
Sándor Sándor (nem ellenőrzött) 2020 feb 4 - 08:12

Olyan jól összeállított leckéid, anyagaid vannak, hogy most először érzem azt, hogy eljutok egy igazán jó szintre olaszból, arra, ami mindig is célom volt! 
Ja, és imádom a videóidat! Hihetetlenül jó extra segítség a tanulásban! 
Nagyon szépen köszönök mindent!

No Avatar
Szekeres Anita (nem ellenőrzött) 2020 jan 25 - 08:08

Én nálatok jobbat nem találtam, pedig sokat keresgéltem és kipróbáltam. Többet gondolkoztam azon, hogy mi az oka ennek, mert sok tetszetős honlap, anyag van a neten, és mégis amikor más anyagokból tanultam, egy idő után elment a kedvem, vagy az élet valahogy közbeszólt és én megadtam magam, nem folytattam az olasz tanulást. Hmm, ki tudja miért?  Most már tudom.
Te annyira jól magyarázol, annyira jók az anyagaid, nem könyvszagú, látszik, hogy Olaszországban élsz, és belerakod anyagaidba az élő olasz nyelvet és kultúrát, sokrétű. Tényleg! Folyamatosan olyan anyagokkal lepsz meg, amik engem szabályosan odaragasztanak a géphez vagy a telefonhoz. Imádom, amit csinálsz és ezért hálás köszönetet szeretnék mondani Neked és Antoniónak is!
Általad megértettem azt, hogy az olasz nyelv elsajátítása tényleg lehet nagyon örömteli! 
Grazie di cuore!

No Avatar
Znamenák Gyula (nem ellenőrzött) 2020 jan 20 - 21:55

Kedves Tímea, kedves Antonio!
55 éve érettségiztem olasz nyelvből. Olyan tanárunk volt, eddig azt hittem, Őt nem múlja felül senki.
Neked - kedves Tímea - csak gratulálni tudok!
Ezt tiszta szívből, őszintén és köszönettel mondom.
Nagy örömömre a nagyobbik unokám a gimnáziumban az olasz nyelvet választotta a kötelező angol mellé. Még szeptemberben megvettem a tankönyvet, együtt tanulunk.
Így próbálok neki segíteni, s örömömre ezt elfogadja.
Ha tehetem, minden héten találkozunk személyesen is - mert nem együtt lakunk -, s akkor a helyes kiejtést, a szép olasz beszédet gyakoroljuk.
A gimnáziumi nyelvkönyv az elsődleges amiből tanulunk, mert ennek anyagát kérik tőle számon, de párhuzamosan tanulunk a Te leckéidből.
És ez sokkal de sokkal jobb !
Érthető, világos, könnyen átlátható, magyarázataid kiválóak.
Antoniónak is köszönet, mert nagyon jó, hogy férfi hangon is hallhatjuk a szöveget, a szavak helyes kiejtését.
Én meg duplán boldog vagyok!
- egyrészt látom, hogy az unokám szereti és tanulja a nyelvet, élvezi, hogy többet tud, mint a kötelező anyag,
- másrészt én újra tanulom a nyelvet! Sok új dolgot fedezek fel, próbálom az új szavakat memorizálni. Magam is elcsodálkozom, hogy mi mindent nem felejtettem el! -, s közben nagy tisztelettel és szeretettel gondolok vissza egykori tanáromra, Bodnár József Tanár úrra.
Köszönet Neked és Nektek !
Znamenák Gyula

No Avatar
A. Detti (nem ellenőrzött) 2020 jan 14 - 20:48

Nagyon szuper a tanítási módszeretek! Öröm veletek tanulni! :-)
Imádom a videoitokat és mindent, amit csináltok!
Nagyon hálás vagyok nektek!

No Avatar
Madarász Anikó (nem ellenőrzött) 2020 jan 8 - 11:22

Nagyon jól megy a tanulás, és ezt Neked köszönhetem kedves Tímea! Szuperül építetted fel az anyagot, minden világos, nagyon jól magyarázol. Én ilyen jó anyaggal még nem találkoztam és hozzá kell tennem, hogy minden más ingyenes szolgáltatásod a honlapodon vagy e-mailen keresztül illetve a YouTube videóid is szuperek. Videóidat napi szinten nézem és rengeteget tanulok belőlük. Nagyon köszönöm!

No Avatar
Emese (nem ellenőrzött) 2020 jan 6 - 11:40

Szeretnék köszönetet mondani, hogy ilyen jól magyarázod az olaszt, és ilyen sok jó anyagot készítettél. Neked köszönketően még jobban beleszerettem az olasz nyelvbe és kultúrába!
A legjobbakat kívánom az elkövetkezendő évre!

No Avatar
M. Viktória (nem ellenőrzött) 2020 jan 4 - 22:23

Hamarosan végzek az Alaptanfolyammal és meg akarom venni a következő anyagot is, mert ez szuper volt. Tényleg könnyen és élvezettel tanultam! A tananyag érthető, nagyon jó a felépítése, öröm vele a „munka”. :-) 
Köszi szépen!

No Avatar
M. István (nem ellenőrzött) 2019 dec 29 - 18:33

Szuperek az anyagaid! Nagyon örülök, hogy megvettem őket! Ilyen könnyen még nem tanultam! :-)
Köszi szépen!

No Avatar
Dorina (nem ellenőrzött) 2019 dec 15 - 11:33

Az az igazság, hogy a te tanítási stílusod nagyon bejött nekem. Nagyon élvezem a tanulást! :-) Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan és eredményesen fogok haladni! Nagyon szépen köszönöm! 

No Avatar
Varga Éva (nem ellenőrzött) 2012 feb 4 - 17:28

A tanfolyam lényegretörő, igazán beteszi az alapokat. Nagyon élvezem a módszert a tanácsokat, mert igazán segítenek. Végre úgy érzem, hogy jó uton vagyok, hogy valóban elsajátítsam az olasz nyelvet. Nagyon köszönöm.

No Avatar
F.Tamás (nem ellenőrzött) 2018 jún 28 - 12:20

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a leckéidre. Elsőre nem úgy tűnt, hogy én ezeket meg fogom tudni tanulni. De rászántam a kellő időt és megy minden mint a karikacsapás. Hihetetlen mennyire jól magyarázol el mindent. Ennél tökéletesebb nyelvoktatás szerintem nem létezik! 
Nagyon megszerettetted velem az olaszt és ezt nagyon köszönöm Neked! / Nem beszélek egyébként egy nyelvet sem.

No Avatar
Galla Mariann (nem ellenőrzött) 2019 dec 11 - 15:37

Timi és Antonio szuperek! Mielőtt megrendeltem volna az alapcsomagot sokféle tankönyvet megvettem, de egyik sem volt olyan hatékony mint Timié. Szerintem rengeteget segítenek a tanulásban és nagyon élvezetesek a blog bejegyzések is. Amikor látom, hogy fölkerül valami, alig várom, hogy elolvashassam! Nagyon örülök, hogy rátaláltam és ha egyszer a végére érek az Alapcsomagnak mindenképpen szeretném folytatni velük. Bizakodom, hogy addigra elkészül a folytatás is.. Egyszóval mindenkinek ajánlani tudom Timi tananyagát, mert kiváló munka! Köszönet érte mindkettőjüknek!

No Avatar
Lippai Mónika (nem ellenőrzött) 2019 dec 10 - 22:21

Megvásároltam a Róma könyvet és igazán örülök neki. Már régen kerestem a könyvesboltokban valami hasonlót, de igazából még csak hasonlót sem találtam. Köszönet érte!

No Avatar
Tünde (nem ellenőrzött) 2019 dec 2 - 08:01

Jaj, Timi, nagyon élvezem! Még én is, aki egy kukkot nem tudott korábban, el tudtam indulni a tanulással, minden érthető, logikus, szuperül van felépítve!
Nagyon élvezem! Annyi sikerélményem van, mint eddig soha! Ha elfáradok a munkában vagy a családdal, akkor az olasztanulásba menekülök, az mindig feldob! :-)

No Avatar
Németh Lajos (nem ellenőrzött) 2019 nov 16 - 14:40

Nagyon élvezem Veled a tanulást! Olyan sok jó dolgot csinálsz! :-)
Grazie di cuore!

No Avatar
Kovács Petra (nem ellenőrzött) 2019 nov 15 - 14:34

Eddig nem találtam olyan tanárt, aki bevált volna nekem. Így úgy döntöttem, hogy saját erőmből próbálkozom. Az interneten böngészve rátaláltam erre az oldalra. Ennek így kellett lennie! Szavakkal le sem tudom írni, hogy mennyire örülök, milyen sok sikerélményt ad az olasztanulás, amióta Timeával tanulok! Tanulok és haladok, egyre több mindent tudok, és látom, hogy tudom alkalmazni is! Szuper jó érzés!
Köszi Neked, Timea!

No Avatar
Fülöp Magdi (nem ellenőrzött) 2019 nov 4 - 11:20

Beiratkoztam egy országos hálózattal rendelkező nyelviskolába. Nagy reményeket szőttem hozzá, minden perfektnek tűnt, de már az első óra nem úgy ment, mint azt szerettem volna. Néhány óra után majdnem teljesen elment a kedvem a folytatástól, de adtam magamnak még egy esélyt, elkezdtem kutatni az interneten.
Rátaláltam Tímea oldalára, feliratkoztam az ingyenes leckékre, és szorgalmasan tanultam a videók és a képes szótár segítségével. 
Nem is gondoltam volna, hogy ennyit jelent egy jól felépített anyag, megfelelő sorrendben, érthető magyarázatokkal. Ha nem lett volna Tímea, akkor a befizetett tanfolyamot otthagytam volna, és talán most sem haladnék célom felé. 
És mégis itt vagyok, és folytatom a tanulást sok-sok sikerélménnyel.

Az Olasz online képes erre! Szívből köszönöm!

No Avatar
S. Marika (nem ellenőrzött) 2019 okt 30 - 15:09

Nagyon örülök, hogy megtaláltalak, mert rengeteget segítesz az olasz nyelvtanulásban.
Amikor elkezdtem foglalkozni az olasz nyelvvel, akkor a te videóid segítettek eldöntenem, hogy folytassam-e vagy sem. Miután végigtanultam az anyagaidat, beiratkoztam egy kezdő tanfolyamra - csak ilyen indult nálunk, és úgy gondoltam, hogy az ismétlés és a gyakorlás nem árt. Már a tanfolyam első óráján kiderült, milyen fontos tudnivalókkal ismertettél meg korábban. Ezek nélkül elveszve éreztem volna magam, szerintem abba is hagytam volna a tanfolyamot. Imádom az olaszt, de látom, hogy ez nem elég. Nem mindegy, ki és hogyan tanítja. A legnagyobb lelkesedés is lelankadhat, ha nem jól tanítják. Ha az enyém nem lankad, azt csak Neked köszönhetem!
Köszönöm a sok segítséget és az értékes anyagokat!

No Avatar
Mészáros Tünde (nem ellenőrzött) 2019 okt 26 - 18:12

Remek az anyag! Sok sikerélményt ad! 
Köszi, hogy visszadtad a tanulás utáni vágyamat! :-)

No Avatar
Melinda (nem ellenőrzött) 2019 okt 24 - 14:56

Köszönöm az eddigi anyagokat, nagy lelkesedéssel csinálgatom őket. A munka és a család mellett lassabban haladok, mint szeretnék, de az általad felépített módszert végtelenül profinak és átgondoltnak találom. Érzem, hogy a tudásomat fel tudom használni a mindennapokban. Nagyon jó érzés. Először érzem ezt egy nyelv tanulása során! És ezt Neked köszönhetem. :-)

No Avatar
Sebők Tünde (nem ellenőrzött) 2019 okt 24 - 14:47

Már korábban tanultam olaszt, de szerettem volna az elejétől átismételni, hogy az alapoktól kezdjem újra.
Szerintem jól megy, hála Neked/anyagaidnak. A leckék felépítése is nagyon tetszik, mert gyakorlatias. Illetve jól össze van foglalva minden!

No Avatar
Szabó Márta (nem ellenőrzött) 2019 okt 21 - 10:42

Szeretném megköszönni, hogy összeállítodtad és lehetőséget adtál az olasz nyelv tanulásához ilyen szuper formában...
Nagyon szeretem :) 

No Avatar
Marietta (nem ellenőrzött) 2019 okt 18 - 14:29

Húúú! Nagyon jól magyarázol! Imádom! Minden olyan egyszerű és érthető! Nagyon köszönöm! 

No Avatar
Kinga (nem ellenőrzött) 2019 okt 16 - 14:19

Szuperek a videóitok és minden, amit csináltok! Életemben először nagy örömmel tanulom az olaszt, mert nem kell uncsi könyvekből tanulnom!
Mindig is meg akartam tanulni olaszul, de akárhányszor próbálkoztam, mindig sikerült elvenni tőle a kedvem!
Nagyon örülök, hogy tanítotok, és főleg, hogy Rátok találtam!
Szívből köszi! Grazie di cuore! smiley

No Avatar
Mónika (nem ellenőrzött) 2019 szep 24 - 18:01

Én reggelente olvasgattam az "Egy felejthetetlen utazás" című könyvedet/teket. Mindig egy-egy oldalt, fél oldalt a munka előtt, így napközben tudott bennem érni .
Mikor kibontottam a csomagot kellemes látványban volt részem, mert egy nagyon szép és igényes könyvet tarthattam a kezemben.Nagyon tetszett, hogy tagolt és könnyen olvasható. A mondatok könnyen értelmezhetőek voltak és pozitívnak tartom, hogy rögtön le tudtam ellenőrizni a fordítás helyességét.. Bár volt jó néhány szó, melyet én másképp tanultam de gondolom a tájnyelvből adódnak ezek az eltérések. Így bővül a szókincs :-)
A téma az magáért beszél , IMÁDTAM az egész könyvet úgy ahogy van.
Köszönöm az élményt, valóban felejthetetlen :-)

No Avatar
Mónika (nem ellenőrzött) 2019 szep 17 - 17:23

Nagyon örültem, hogy rátaláltam az oldaladra, ahol tökéletesen és jól érthetően minden le van írva egy olyannak is, aki soha életében nem tanulta a nyelvet. Így legalább a kezdeteket el tudom indítani. (Sajnos a többi oldalnál ez nem így volt,akik szintén azt írták magukról, hogy teljesen kezdő, már egyből a mondatokkal kezdték, anélkül,  hogy az abc-t, a mondat felépítését, illetve a mondatban lévő szavak jelentéséről bármilyen fogalmam lenne.) Én már tanultam angolt, tudom, hogy azt is csak úgy tudtam megérteni az elejétől, hogy nem rögtön kész mondatokat tanultunk, hanem előbb azoknak az építőelemeit, hogy azokból  mi magunk is fel tudjunk egy-egy mondatot építeni magolás nélkül. Nagyon örülök, hogy a te oldaladon mindazt megtaláltam, amit kerestem, részletes nyelvtan, szóanyag, kiejtéssel, hanganyag, minden, ami csak kell.   

No Avatar
Vera (nem ellenőrzött) 2019 szep 10 - 17:47

Kedves Timi!
Én imádok olvasni, és nagy vágyam volt, hogy olaszul olvashassak. De mivel nem vagyok még középfokon sem, nem találtam olyan könyvet, amely nekem megfelelő lett volna, főleg olyat nem, amely kétnyelvű.
Nagyon bíztam a Te Róma könyvedben, és nem csalódtam! Szuper, nagyon aranyos a történet, és a könyv szövegezése tényleg egyszerű, érthető és élvezhető.
Ahol meg nem voltam biztos abban, hogy pontosan mit is írsz, szuper segítség volt a fordítás. Tényleg nagyon élveztem! Ez lett most a kedvenc könyvem. Ah, és nagyon jó ötletnek tartom a hangoskönyvet, azt is használtam utazás közben! 
Nagyon köszönöm!
Vera

No Avatar
Nikoletta (nem ellenőrzött) 2019 aug 28 - 17:13

Kedves Timi! Én újrakezdő vagyok és egyelőre még az ingyenes bevezető leckéknél tartok. Nagyon tetszik a felépítésük és a magyarázatok, valamint a hanganyag is. Szerintem bele fogok kezdeni az itteni anyagokba, hogy formába hozzam magam (valamikor régen B1-es szinten voltam, de szinte mindent elfelejtettem) Grazie!

No Avatar
Ildikó (nem ellenőrzött) 2019 aug 23 - 20:42

Folytatom a tanulást, nagyon örülök, hogy megtaláltalak, mert sokat segítesz az olasz nyelvtanulásban.
Valójában amikor elkezdtem foglalkozni az olasz nyelvvel, akkor a te videóid segítettek eldöntenem, hogy folytassam-e vagy sem. És folytattam, Egy kérdés pl: fodrászatról és esetleg varrásról beszélni.

No Avatar
Tamás (nem ellenőrzött) 2019 aug 13 - 10:37

Jaj de jól magyarázol! Végre megértem azt, amit tanulok. Olyan szuper érzés,  többéves kudarc után. Már tényleg kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj. Grazie, grazie, grazie Timi!!!

No Avatar
Erna (nem ellenőrzött) 2019 ápr 26 - 20:41

Kedves Tímea! Elolvastam a magyarul a könyvet, Egy felejthetetlen utazás...Róma ☺️ Először azt szeretném elmondani, hogy rugalmas és egyszerű volt a vásárlás köszönöm! Szuper kis történet nekem nagyon kedves, nagyon tetszett. Tanulás szempontjából pedig azért jó mert egyszerű a nyelvezete rövid mondatok, nincs túlbonyolítva. Szerencsés vagyok mert a könyv olvasása után sikerült el jutnom Rómába, mesés volt mint ahogy a könyvben is. Köszönök mindent amit Tőled tanulhatok!!

No Avatar
Ádám (nem ellenőrzött) 2019 ápr 17 - 15:27

Elhatároztam hogy, egy bizonyos szintet el szeretnék érni az olasz nyelvben. Nagyon szépen köszönöm a videós anyagot, nagyon örülök neki, mert a hosszú utaimat legalább hasznosan tőltöm. Sok ilyen hanganyagot kerestem, de nem találtam igazán hasznosat. Igazán nagyszerűek a videók és nagyon szuper, érthető a magyarázat, a gyakorló feladatok is nagyon jók. Nagyon gyorsan belejöttem, hogy mikor hogyan ejtjük és hogyan írjuk a "C" és "G" betüket. Szóval nagyon hálás vagyok a fáradozásaidért!!!

No Avatar
Almássy Blanka (nem ellenőrzött) 2019 ápr 13 - 13:57

Ciao carissima Tímea!
Miután tavaly a sokadik nyaralás után nagy elhatározasra jutottam, hogy eladom magyarországi ingatlanjaim és e Gyönyörű Országba költözöm-a neten kerestem segítséget a nyelvtanulashoz. Nagyon szerencsés vagyok, hogy rátok bukkantam, Tímea és Antonio!
A leckék nagyon jól egymásra vannak építve, hallom a fülemben a hangotok! Nagyon nagyon tetszenek a legújabb leckék, ahol végre láthatlak is bennetejet, látható a szituácio a gesztusok az igazi "kalimpáló "olasz :)))) imádom!!!! Minden nap szánok rá időt, hisz új életem alapja a nyelvtudás! Művész vagyok, festő, grafikus ezért fontos a vizualizációs tanulás! szeretem a gyümölcsös, zöldséges és minden videóitokat is! Nagyon várom az újabbakat, hogy felkészülhessek a magam tempójában, hisz fél évszádosan hazát váltani nem kis dolog! Köszönöm , hogy a segítségetekkel könnyen és gyorsan ranulhatok! Tanti baci!
Blanka

No Avatar
Kovács Mária (nem ellenőrzött) 2020 júl 16 - 20:01

Kedves Timea és Antonió!

Nagyon szuper a tanítási módszeretek! Ennél világosabban és egyértelműen senki nem tudja átadni az olasz nyelv tanítást mint Ti!!
Boldogan tanul az ember tőletek! Nem csak a tanítás hanem a szeretett és a kedvesség is sugárzik belőletek!Azt gondoltam, hogy idős koromra már nem tudom megtanulni az olasz nyelvet ami nagyon csodálatos.De a Ti tanítási módszeretek csodálatos! Nagyon jó hallgatni benneteket! Köszönöm , hogy ilyen csodálatos tanítóim vannak!!!
Mária

No Avatar
Erika (nem ellenőrzött) 2019 már 18 - 20:24

Kedves Tímea! Örülök, hogy rátaláltam a weboldaladra. Sok más oldalt is megnéztem, de a tiédet találtam a legjobbnak. Nagyon megtetszett az, hogy pár leckében meg lehet ismerkedni a nyelvvel, annak megtanulásához adsz tippeket, jó tanácsokat. És nem utolsó sorban az is tetszik, hogy nagyon egyértelműen magyarázod el a szabályokat, köznyelven, nem túlbonyolítva azt, ez által egy teljesen laikus, kezdő számára is érthető. Az is tetszik, hogy nem hagyod magára a tanulni vágyót és csak a tananyagot biztosítod, hanem lehetőséget kínálsz arra, hogy amit nem ért, vagy nehezebben megy, azt megkérdezhesse tőled, további segítséget kérhet. Köszönöm a megküldött leckéket! További sok sikert! Erika

No Avatar
Csizmadia Éva (nem ellenőrzött) 2019 már 18 - 18:20

Kedves Tímea!
A második lecke átnézése után le merem írni, elképesztően jó módszerrel tanítod a nyelvet. Nem megrémülök a tananyagtól, hanem az átolvasás után már könyvelem is a sikert és ez hatalmas erőt és kedvet ad a folytatáshoz. Biztos lesz nehezebb anyag, de az már nem fog visszavenni a lendületből.
Nagyon örülök, hogy Rád találtam.
Éva

No Avatar
Külvári Márta (nem ellenőrzött) 2019 már 6 - 07:27
Kedves Tímea!
A létige most kicsit megkínoz, és amíg nem érzem biztosan, addig nem akarok továbbmenni, de olyan jó érzés vén fejjel újra használni az agyam.  
Több olasz anyagot is próbáltam, de ilyen jót nem találtam, mint a Tied, mert nekem nagyon logikus, ahogy felépíted, és szórakoztatnak is a feladatok. 
Nem akarlak untatni, de annyira feldobtál, hogy egyszerűen nem tudok betelni vele.

No Avatar
Szűcsné Mónika (nem ellenőrzött) 2019 már 1 - 12:23

Egy éve találtam rá véletlenül a Youtube-on Timiék ingyenes anyagára. Annyira megtetszett a tanítási módszer hogy azóta elvégeztem az alaptanfolyamot, megismerkedtem a nyelvtan árnyoldalaival és elolvastam a könyvet is:) Minden nap örömel tanulok olaszul,nagyon sok sikerélményem van és ezért nagyon hálás vagyok Timiéknek. Az anyag tökéletesen felépített. Mindenkinek aki olaszul szeretne tanulni, az Olasz online-t ajánlom! Timi nemcsak tanít hanem ha bármilyen kérdésem van segít a továbblépésben, és együtt örül velem a sikereimnek!
Köszönöm Timi és Antonio!

No Avatar
Erika (nem ellenőrzött) 2019 feb 20 - 10:02

Folytatom a tanulást, nagyon örülök, hogy megtaláltalak, mert sokat segítesz az olasz nyelvtanulásban.
Valójában amikor elkezdtem foglalkozni az olasz nyelvvel, akkor a te videóid segítettek eldöntenem, hogy folytassam-e vagy sem. És folytattam, beiratkoztam egy abszolút kezdő tanfolyamra, ahol már az első órán kiderült milyen fontos tudnivalókkal ismertettél meg korábban és ezek nélkül elveszve éreztem volna magam. Most párhuzamosan tanulok itthon a te anyagodból és a nyelviskolában. Szeretek az iskolába járni, de a te tanítási módszered még jobban szeretem.

Mindent köszönök!  Erika

No Avatar
Regi (nem ellenőrzött) 2019 jan 26 - 07:39

Köszönöm a leckéket!
2-3 naponta mindig megkapom emailben az újabb és újabb leckéket, amiben érthetően elmagyaráznak mindent, nagyon jól lehet vele tanulni, csak ajánlani tudom:)

No Avatar
M. István (nem ellenőrzött) 2019 jan 2 - 10:39

Kedves Tímea,
köszönöm a rendszeresen küldött leckéket/feladatlapokat. Abszolút kezdő vagyok, és nagyon élvezem, ahogy napról-napra ragad rám valami talján szókincs. A feladatlapok logikusak, érthetőek, jó velük foglalkozni.
Boldog új évet kívánok!
Köszönettel: M. István

No Avatar
Ildikó (nem ellenőrzött) 2018 nov 20 - 18:53

Kedves Tímea !
Nagyon örülök, hogy rád találtam :D Nem tudom megmagyarázni, miért szeretnék olaszul beszélni, egyszerűen csak érzem, hogy ezt szeretném. Mindig is tetszett Olaszország, olasz nyelv, a kultúra, ételek stb. Most jött el az idő , hogy többet szeretnék. Keresgetés közben csak itt találtam meg, hogy végre kezdetektől fogva, érthetően, egyszerűen, van minden elmagyarázva és feladatokkal, még megoldásokkal is ellátva! Nagyon szépen köszönöm neked! Sajnos nincs sok időm, de az biztos, hogy minden nap foglalkozom a leckéiddel. :D

No Avatar
Tamás (nem ellenőrzött) 2018 szep 15 - 15:07

Nagyon tetszenek a You Tube-ra felrakott videóid! Szuper velük tanulni! Többször végignézem a leckéket ill. gyakorló feladatokat hogy mindent szépen elsajítítsak! :-)))

Oldalak

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
BIZTONSÁGI KÉRDÉS
Ez a kérdés azért van itt, hogy megtudjuk egy gép próbálja kitölteni vagy egy ember
Írd be a választ az űrlapmezőbe!