fbpx Vendégkönyv | Page 4 | Olasz online

 

Szeretném, ha leírnád, hogy milyennek találod az Olasz online nyelvleckéit!
(Görgess az oldal aljára!)


Véleményed fontos számunkra!
 

Előre is köszönjük!

 

 

 

Hozzászólások

No Avatar
Marika (nem ellenőrzött) 2014 jan 14 - 17:43

Wow, én mindenkinek csak ajánlani tudom! Az én tanulásom nem volt még ennyire világos és könnyű. Nagyon élvezem!

No Avatar
M. Edina (nem ellenőrzött) 2013 szep 23 - 18:42

Nagyon jók a gyakorlatok, egyszeűek, mert az éppen tanult anyagra épülnek. Nagyon jól tudok velük gyakorolni.

Köszi szépen!!!

No Avatar
Domenika P. (nem ellenőrzött) 2013 aug 30 - 18:42

Nagyon köszönöm a leckéket! Nekem nagyon sokat segítettek az elindulásnál. Én korábban rengeteg anyagot találtam az interneten, de valahogy nem igazán tudtam egyről kettőre jutni. Az egész olyan szedett-vedett volt. Köszi Timi, a te anyagaiddal én is megtanultam az alapokat, így evvel a módszerrel, könnyű egyértelmű példákkal és magyarázatokkal mindenki el tudja sajátítani az olasz nyelvet! Én veled akarom továbbra is folytatni, és mindenkinek csak ajánlom!!!

No Avatar
Szőke Károly (nem ellenőrzött) 2013 júl 31 - 18:41

Ciao a tutti, Nagyon szeretem Olaszországot és ha lehetőségem volt mindig oda utaztam pihenni, nyaralni. Két évvel ezelőtt nyaralásom során megfogadtam, hogy ha törik, ha szakad megtanulok olaszul, mert nagyon zavart, hogy nem tudtam megfelelően kommunikálni az ott élő emberekkel. Sajnos csak németül és magyarul tudtam beszélni, de ez a két nyelv nem volt nagyon nyerő azon a környéken, ezért 55 évesen nekiláttam olaszul tanulni egyénileg. Az elején nagyon nehezen haladtam, de aztán az interneten rátaláltam az OlaszOnline-ra és Tímeára, valamint az Ő nagyon szuper leckéire. A tíz ingyenes lecke megismerése után eldöntöttem, hogy végig csinálom a teljes tanfolyamot és megvettem Tímea összes anyagát ami nagyon jó ötlet volt részemről, mert nagyon könnyen és élvezettel tanultam minden nap és ami a legfontosabb örömmel. Tanultam az életemben nagyon sokat, folyamatosan nyelveket is és fiatalon, de ilyen könnyen nem haladtam soha. A tananyag nagyon jól van össze állítva, logikusan épül fel, lépésről lépésre építkezik nagyon jók és hasznosak a gyakorló feladatok, a megtanult szókincs jól használható a mindennapi életben, aki ezt az anyagot precízen végig csinálja az ezután minden gond nélkül magasabb szintre tud lépni. Én ma már olasz nyelvkönyvből tanulok nagyon könnyen és hatékonyan haladok, mert nagyon jó volt az alapozás. Most voltam megint két hetet Toscanába és minden gond nélkül tudtam kommunikálni az ott élő emberekkel, ami nagyon felemelő érzés volt számomra. Ezért a saját tapasztalatom alapján mindenkinek maximálisan merem ajánlani az anyagot aki szeretné megtanulni valamilyen szinten, ezt a csodálatos nyelvet, szeretné közelebbről megismerni az olasz embereket és az olasz életérzést.

No Avatar
Erika (nem ellenőrzött) 2012 júl 24 - 18:40

Kedves Timi!
Köszönöm a leckéket, a folyamatos blog bejegyzéseket és a sok kedves segítséget, amit a nyelv tanulásához nyújtasz! Nagyon jó amit csináltok!!!!!!!!!!!!!!!Sőt a legjobb módszereiben!

No Avatar
Máté (nem ellenőrzött) 2012 jún 17 - 18:40

Kedves Timi! Köszönöm a leckéket. Nagyon sokat segitettek az elindulásnál. Szeretem az olasz nyelvet. Most már kezdem érteni és összerakosgatni a szavakat.

Én nagyon szeretem ezeket a leckéket és hang anyagát hallgatni és mondani is nagyon
Kellemes pihenést.

Máté

No Avatar
Fogas Mari (nem ellenőrzött) 2012 jún 14 - 18:38

Szia Kriszta!

Én már több mint egy éve követem az Olasz online-t, és nem kellett érte fizetnem. Bármi, ami ingyenesnek van meghírdetve, az valóban ingyenes, sőt még ennél is többet fogsz kapni.

Ezenfelül, ha te úgy döntesz, hogy meg szeretnéd kapni a meghírdetett anyagot, akkor azt megteheted, de Te leszel az, aki önszántából megrendeli majd az anyagot. Nincs semmilyen trükk benne.

Én csak ajánlani tudom!

No Avatar
Nóra (nem ellenőrzött) 2012 máj 31 - 18:35

Nagyon tetszik az olasz nyelvtanulás! Nagyon jól összeválogattad a tematikát,köszönöm!

És külön köszönet a blogodért. Rengeteget tanulok onnan is. A legjobban az tetszik benne, hogy különböző témákban állítasz össze érdekességeket, amik nagyon feldobják az ember kedvét, megismertetik az olasz világot, és közben tanul az ember új szavakat kifejezéseket. És nincs olyan, hogy valamit ne értenék meg. Nem okoz gondot, ha esetleg egy korábbi bejegyzésről lemaradtam, mindig mindent elmagyarázol.

No Avatar
Benedek (nem ellenőrzött) 2012 ápr 28 - 18:29

Fantasztikus anyagokat készítesz!!! A szókártyák is isteniek. Nagyon jól tudom őket használni a holt időmben is. Jobb, mint egy szótár! Aki nem használja őket, az nem is igazán értheti, hogy miről is beszélek.
Köszi szépen!

No Avatar
Ditta (nem ellenőrzött) 2012 ápr 28 - 18:28

Nagyon szórakoztatnak az összeállított anyagok, rettenetesen jókat mosolygok, jókedvre hangol az egész. És ezáltal könnyen tanulok belőlük. Külön köszönet a csodálatos képekért!

No Avatar
hugi (nem ellenőrzött) 2012 ápr 27 - 18:28

il sito è molto buono. Ho imparato un sacco di italiani di fronte, lo rende ancora migliore la mia conoscenza, questo è grande

No Avatar
Boglár (nem ellenőrzött) 2012 ápr 27 - 18:26

Kedves Tímea!

Nagyon klassz az oldalad és izgatottan várom a nyelvleckéidet! Köszönöm :-)

No Avatar
Andrea (nem ellenőrzött) 2012 jún 14 - 18:23

Kedves Tímea!

Pár perccel ezelőtt kaptam meg a leckéket. Szuperek nagyon, és az oldal is nagyon tetszik. Csak gratulálni tudok hozzá!! :-)

Andrea

No Avatar
Laci (nem ellenőrzött) 2012 ápr 5 - 18:23

Gondolom sok elismerő levelet kapsz, de nem csak gondolom, hanem remélem is. Vérbeli pedagógus lehetsz, hiszen ez Neked rengeteg energia, munka lehetett.
Én szintén tanítok, jobbára kicsi gyerekeket és mondhatom, nincs annál szebb hivatás mint mikor valamit sikerül jól, eredményesen megtanítani, és látni az "eredményt" Nagyon köszönöm, hogy vagy, igazán örülök, ha ilyen kollegával találkozhatom.

No Avatar
Nora (nem ellenőrzött) 2012 ápr 2 - 18:22

Gratulalok a nagyon precizen megirt tananyagokhoz!Latom mennyi idod es munkat van benne! Egyszeru es elvezetes a tanulas "Veletek"!Megegyszer koszonom!Sokat segitettel!puszilunk Nora & Daisy

No Avatar
Andrea P. (nem ellenőrzött) 2012 már 29 - 18:10

Köszönöm szépen a leckéket! Nagyon tetszenek! Pimsleur programot és a Kreatív nyelvtant is kipróbáltam , de a tiéd a legszuperebb!:)

No Avatar
Gizi (nem ellenőrzött) 2012 már 11 - 17:04

Köszönöm a dalt:) és a leckéket!!! Annyira megtetszett ez a nyelv és a tananyag egyszerűsége, érthetősége, hogy azt szavakkal nem is tudom kifejezni. Korábban gondolkoztam azon, hogy eljárok tanárhoz, de így nem kell átalakítanom az időrendem, akkor tudok tanulni, amikor épp kedvem és időm van. Nagyon szuper! Szívből köszönöm!:)

No Avatar
Purjesz Zsuzsa (nem ellenőrzött) 2012 feb 26 - 17:03

Kedves Olvasó!

Szeretne megismerkedni Olaszországgal és meg szeretné tanulni ezt a csodálatos nyelvet?
Ne keresse tovább a lehetőséget, mert itt mindkettőt megtalálta.
Kiváló tematikával összeállított tananyagból tanulhat, a csatolt hanganyag élővé teszi a tanulást. Az alapoktól, magyar nyelven minden lecke részletesen kidolgozott és érthető.
Nem gondoltam, hogy ilyen könnyedén lehet egy idegen nyelvet elsajátítani.
Tímea nagyon jó pedagógus, segít, pontos és megbízható.
Ma Magyarországon sokkal többen beszélnének idegen nyelvet, ha az Ő módszerével tanítanának az iskolákban.
Csak superlativus-ban tudok Róla és a munkájáról írni.

Köszönöm a tanulás lehetőségét.

Mindenkinek ajánlom!

No Avatar
Vali (nem ellenőrzött) 2012 feb 19 - 16:39

Útoljára 6 éves koromban voltam ilyen lelkes a tanulással kapcsolatban! Fantasztikusak a leckék! Nagyon köszönöm!

No Avatar
Evetke (nem ellenőrzött) 2012 feb 14 - 16:31

Még csak most kezdtem el a leckéket, olyan módszerrel, hogy átnézem és meghallgatom a feladatokat, és utána egyenként fogok hozzá. Nagyon jó és egyszerű a tanulás ezzel a módszerrel. Fontosnak tartom, hogy a kép-hang-szöveg együtt legyen látható, így nagyon könnyen lehet elsajátítani. Szóval super. Üdv.

No Avatar
Hegyi János (nem ellenőrzött) 2012 feb 10 - 16:30

Imádom a leckéidet!
Számomra a tanulás mindig kínzó és nehézkes volt! Meg akartam tanulni olaszul, mert nagyon tetszik a nyelv, de nagyon hihetetlenkedve álltam neki.
De a te módszereddel valóban megtapasztaltam, hogy a tanulás élvezetes tud lenni, nagyon élvezetes!!! Hétközben a munkából sokszor hulla fáradtan jövök haza és mégis van kedvem a leckéidet tanulni!!!
Nagyon köszönöm a lehetőséget!

No Avatar
Kiss Erika (nem ellenőrzött) 2012 jan 28 - 16:29

Köszönöm a lehetőséget még egyszer! Én bevallom, hogy soha nem tanultam szívesen, de a te módszereddel sikerült felfedeznem az élvezetes tanulást, sőt annyira megjött a kedvem, hogy még dalszövegek fordítására (probálkozom) is adtam a fejem. :)))))

No Avatar
Nagy Enikő (nem ellenőrzött) 2011 dec 23 - 16:28

Gratulálok! Nagyon tetszenek a leckék!

Be kell, hogy valljam, hogy az elején azt gondoltam, hogy nem sok minden új lesz számomra, hiszen már részt vettem egy tanfolyamon, az In italiano-ból tanultunk, szerettem a könyvet, szerettem tanulni, de mégis hiányzott valami.
Most már tudom! Az alapok, sajnos az alapok nincsenek elmagyarázva, és ez nagyon visszaütött. Újrakezdő lettem.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra, mert most már elsajátítottam az alapokat és nagyon sokat számít, hogy a szabályokat magyarul is el tudom olvasni, mert így tényleg nem értem félre a dolgokat, vagy nem én találom ki, hogy az miért van így. Most már biztos vagyok benne, hogy élérem célom a olasszal.

Nagyon köszönöm Neked, Timea.

No Avatar
Judit (nem ellenőrzött) 2011 nov 14 - 16:26

Nagyon érdekes és fantasztikus a leckéid ! Több leckét kérek !Wink

No Avatar
Szilvi (nem ellenőrzött) 2011 nov 4 - 16:26

Nagyon érdekesek, klasszak a leckéid!!! Élvezet a nyelvtanulás! Köszönöm szépen a lehetőséget, segítséget, hogy tanulhatom ezt a fantasztikus nyelvet! :)

No Avatar
István (nem ellenőrzött) 2011 okt 24 - 17:25

Imádom a leckéidet, nagyon tetszenek. Nagyon köszönöm, hogy személyes kommunikációt is fenn lehet tartani veled! Ez nagyon sok mindenben segít!!!

No Avatar
Pápai Anita (nem ellenőrzött) 2011 okt 4 - 17:24

Szia Timi! Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon jók a leckéid!

No Avatar
Kata (nem ellenőrzött) 2011 okt 1 - 17:24

Wow!!! Egyszerüen szuperek a leckéid! Nagyon jól építed fel őket! Érdekesek, és tényleg lépésről lépésre elmagyarázod a dolgokat. Minden nehézség nélkül el tudom sajátítani az anyagot! tényleg szuper!!! A feladatokat 100%-osra csinálom meg! Nekem ez nagyon sokat számít, mert korábban nehézségeim voltak a nyelv elsajátításával!
Nagyon köszönöm a lehetőséget!

No Avatar
Petya (nem ellenőrzött) 2011 szep 20 - 17:22

Örülök, hogy sikerült Rád találni, és ha máshogy nem, így interneten keresztül végre el tudtam kezdeni az olasz nyelv tanulását! Sajnos nincs lehetőségem nyelvtanárhoz járni! A leckék megtanulása eddig nem okozott gondot, és ezt nagyon köszönöm Neked, nagyon jól építed fel a leckéket!!! Teljesen más mint egy könyvből tanulni! Így tényleg élvezet tanulni.

No Avatar
Erdélyi Nóra (nem ellenőrzött) 2011 szep 15 - 17:21

Szia Timi!

Nagy örömmel tanulom az olaszt az általad küldött leckék segítségével! Hasznos és tartalmas anyagok ezek, emellett érezhető, hogy mennyire szereted a nyelvet. Ez pedig, kedvet csinál a tanuláshoz!

Köszönöm:-)

Nóri

No Avatar
Noémi (nem ellenőrzött) 2011 szep 2 - 17:21

Imádom a leckéid, és hogy tanácsokat is, hogyan tanuljunk. Szeretem, hogy hang is van hozzá, nekem ez nagyon fontos. Szóval, minden nagyon szuper :))

No Avatar
Kinga (nem ellenőrzött) 2011 aug 30 - 17:06

Nagyon szuperek a leckeid!
Nekem gondjaim voltak a nyelvek megtanulasaval, de ahogy te epited fel a leckeket valoban kepes vagyok elsajatitani az anyagot, es konnyeden, mert mindent szepen kis lepesekben elmagyarazol. Es nagyon jo, hogy sok kepet hasznalsz a leckeidben, plusz, hogy van kepesszotar!!!

No Avatar
Bea (nem ellenőrzött) 2011 aug 28 - 17:06

Nagyon köszönöm a leckéket! Én pont ilyen leckékre gondoltam, amikor az interneten kerestem! Nagyon tetszenek! Jól ki van dolgozva! Átlátható! Nekem is könnyen megy! Nekem, akinek nagyon nehezen megy a tanulás!
Nagyon köszönöm!!!

No Avatar
Angyal Éva (nem ellenőrzött) 2011 jún 25 - 17:05

Gratulálok a kitűnően összeállított anyaghoz, nagyon érthető és mindenekelőtt szeretném megköszönni a segítséget, a kislányom tanulásához.

Oldalak

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
BIZTONSÁGI KÉRDÉS
Ez a kérdés azért van itt, hogy megtudjuk egy gép próbálja kitölteni vagy egy ember
Írd be a választ az űrlapmezőbe!