fbpx Olasz ízek | Olasz online

Olasz ízek

Olasz pasta! Ha nem létezne, ki kellene találni! Az olaszok (és nem csak az olaszok) imádják, büszkék rá, és nem hiányozhat napi étrendjükből.
Manapság már Magyarországon is egyre többféle olasz tészta kapható. Felmerült már Benned a kérdés, hogy mennyi van belőle? Mit tippelsz? Ha háromjegyű számra gondoltál, akkor valószínűleg jó volt az elképzelésed. A válasz: több mint 300. Lehet miből válogatni, nem igaz?

 

Ha meg szeretnéd lepni családodat vagy barátaidat, ismerőseidet egy isteni finom olasz keksszel, akkor van egy ötletem. Néhány hónappal ezelőtt az egyik szomszédnéni megkínált minket egy ilyen csodával, és azóta is csak ezt a kekszet kérik tőlem a ház férfiai. A keksz egy csokis-mandulás keksz, és titkos fegyvere a limoncello (olasz citromlikőr), de ha nincs, az sem gond.

Egy isteni alternatívát szeretnék ma a pizzához ajánlani.

Én imádom a pizzát, hetente többször is ennék, de tudjuk, hogy ez nemigen lenne egészséges. Ráadásul jelenleg egy specialista diétára fogott, 3 hónapra megvonta tőlem a gabonaféléket és a tejtermékeket. Muszáj volt alternatívákat találnom.
Kíváncsi vagy, mit ehetsz te is néha a pizza helyett? Pofonegyszerű elkészíteni!

Oldalak