fbpx Vendégkönyv | Olasz online

 

Szeretném, ha leírnád, hogy milyennek találod az Olasz online nyelvleckéit!
(Görgess az oldal aljára!)


Véleményed fontos számunkra!
 

Előre is köszönjük!

 

 

 

Hozzászólások

No Avatar
P. Vali (nem ellenőrzött) 2021 dec 26 - 17:30

Nagyon jó kis logikusan felépített anyagot állítottál össze. Szupernek tartom, hogy ilyen sokat gyakoroltatsz, és megmutatod azt is, hogy hogyan kell hatékonyan tanulni. Veled tanulva jöttem rá arra, hogy az iskolában igazából soha nem tanultam meg tanulni. Nem is tanították, hogyan kell, vagy amit tanítottak, zagyvaság volt.

No Avatar
Darvas Tamara (nem ellenőrzött) 2021 dec 1 - 16:41

Nagyon hálás vagyok Nektek! Óriási segítséget nyújtotok az olasz tanulásban a rengeteg videóitokkal és ingyenes anyagotokkal a blogon. Egyszerűen fantasztikusak! Az új tanfolyamotokról pedig ne is beszéljünk! Nagyon jól összeállított anyag, könnyen érthető, nagyon hatékony. Főképpen a temérdek videó ad Nekem óriási segítséget. Használatukkal egyre magabiztosabban beszélek. És ez számomra nagyon fontos, mert ettől féltem a legjobban, és tudom, hogy másoknak is mindig a beszéd szokott lenni a legnehezebben fejleszthető képesség. Fantasztikusak vagytok! Köszönök mindent! 

No Avatar
Adrienn (nem ellenőrzött) 2021 nov 21 - 19:14

Kedves Timi és Antonio!
Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy Tőletek tanulhatom az Olasz nyelvet! Nem bántam meg egy percig sem, hogy Titeket választottalak. Elég volt az ingyenes leckéből egy kis ízelítő és ott már tudtam, hogy szeretném tovább tanulni a nyelvet. Így megvettem a teljesen leckét! Majd a könyvet: Egy felejthetetlen Roma ( digitális változat) Igaz ragaszkodtam a könyv változatához, de így hogy olvasom és hallom is közben a kiejtést, iszonyat sokat segít! Biztos, hogy többször fogom még elolvasni! EGY SZÓVAL: KÖSZÖNÖM! ❤️❤️

No Avatar
Karsai Tibor (nem ellenőrzött) 2021 nov 1 - 07:29

Mindig is ez volt az elképzelésem egy tárgy tanulásáról. Az elején kell kezdeni, az alapoknál kell kezdeni, mint ahogy egy ház építésénél, vagy egy kapcsolat kiépítésénél. Ha az ember nem az alapoknál kezd, ha összekeveri a sorrendet, akkor abból előbb vagy utóbb gond lesz. Most először találtam rá olyan anyagra, amely ennek az elképzelésemnek megfelel. Szörnyen hálás vagyok az Olasz online-nak, mert nagyon szeretem az olaszt, és végre van is olyan tanfolyam, amely kézenfogva elvezet a tudáshoz.
Mégegyszer nagyon köszönöm.

No Avatar
Hartung Réka (nem ellenőrzött) 2021 okt 21 - 20:07

Megvettem a Nyelvtan árnyoldalai mindkét kötetét, mert már nagyon elegem volt abból, hogy bárhogy próbáltam is a helyére tenni ezt a két témakört az olaszban, valahogy nem akart összeállni, még privát tanáron keresztül sem.

Fantasztikusak az anyagok. A múlt időt most már valóban értem, és szuper jól begyakoroltam, és az elöljárószavakat is egyre jobban a magaménak érzem. A Tímea anyaga valódi megértést ad a témáról, és sok-sok gyakorlaton keresztül gyakoroltatja. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon szépen köszönöm, és annyira örülök, hogy Rád találtam.

No Avatar
Ambrus Tünde (nem ellenőrzött) 2021 okt 5 - 07:46

Nagyon motiváló vagy! Csak úgy vonzasz az olasztanuláshoz! Olyan jók az anyagok, hogy a rengeteg sikerélmény doppingol. Mindig nagyon várom, hogy olaszozhassak.

No Avatar
Sipos Viktor (nem ellenőrzött) 2021 szep 29 - 10:40

A neves iskolák tanulhatnának tőled, hogyan kell tanítani. Teljesen logikus, érthető, átlátható és könnyen emészthető az anyagod! És imádom a videóid! Tanácsodat megfogadva sokszor meghallgatom őket, vissza-visszatérve rájuk ismétlek is, és csak érzem, hogy a tudás belém ivódik. Te egy igazi tanár vagy! Erre születtél! Köszönöm!

No Avatar
Etelka (nem ellenőrzött) 2021 szep 28 - 06:27

Soha nem gondoltam volna, hogy negyven éves fejjel fogok még egyszer nekiállni tanulni. Örültem, amikor befejeztem az iskolát. És most újra itt vagyok, hogy tanulok. Az elején kényszerből, mert lányom az iskolában elkezdett olaszul tanulni, és rövid időn belül nehézségei akadtak a nyelvvel. A tanár nem jól tanít és meglátásom szerint tankönyvük sem könnyű. Nem akartam, hogy lányom mindjárt az elején lemaradjon és rossz jegyeket hozzon haza. A neten keresve találtam rá Tímeára és Antoniora. Nagyon hálás vagyok Nektek. Már az ingyenes videóitokkal helyretettünk sok-sok kérdésünket az olasz nyelvvel kapcsolatban, de az új tanfolyam, az egyszerűen fantasztikus. Olyan részletesen el van benne magyarázva minden, mintha személyes tanári segítséggel tanulna az ember. És az a rengeteg videó, az is fantasztikus. Óriási segítség. Csak hallgatjuk, újra hallgatjuk, és könnyen meg is tanultuk.

Nagyon hálás vagyok Nektek! Lányom is és én is imádjuk! Megmentettél minket! Olyan jó érzés ilyen lelkesedéssel tanulni! Köszönjük!

No Avatar
Greff Éva (nem ellenőrzött) 2021 szep 24 - 06:57

Drága Timi és Antonio!
Véletlenül bukkantam Rátok a Youtube-on toscanai bicajtúránk után. Fantasztikusan lelkesítő az az érthető,kedves,humoros,következetes stílus és módszer,ahogyan tanítjátok az olaszt. Függővé teszi a felnőtt nebulót,alig várom,hogy elővegyem minden nap!
Nagyon hálás vagyok Nektek!
Szeretettel. Évi

No Avatar
Karsai Mária (nem ellenőrzött) 2021 szep 22 - 19:46

Nagyon szuper az új tanfolyamod! Szuper a felépítése, logikus, könnyen tanulható! És azzal a többszáz videóval, amit készítettél olyan egyszerű a tanulás. A tanulással kapcsolatos tanácsaid nagyon beválnak. Én megfogadtam őket, és most már olyan könnyen megy az amit eddig tanultam. Olyan jó érzés, hogy tudok beszélni is. Ki tudom fejezni magam egyszerű mondatokkal. 
Nagyon köszönöm a lehetőséget!

No Avatar
Szász Anett (nem ellenőrzött) 2021 szep 17 - 12:51

Nagyon jók a leckéid, logikusan építetted fel, teljesen érthető, érdekes. Engem nagyon magával ragad, nagy élvezettel tanulok. És szuper, hogy ilyen sok feladatot is készítettél a gyakorláshoz! Köszi szépen! Veled kész öröm a tanulás!

No Avatar
K. Krisztián (nem ellenőrzött) 2021 szep 11 - 21:38

Olyan két hónapja, hogy elkezdtem olaszul tanulni, mert szeretnék majd kimenni Olaszországba. Egy nagyon neves, mindenki által ismert applikáción kezdtem el tanulni. (Nem mondom melyiken, mert nem szeretném rossz színben feltűntetni.) De rá kellett jönnöm, hogy nem ez így nem sokar ér. Extra lehet vele gyakorolni, de olaszul meg nem tanít. Egy csomó kérdést halmoztam fel haladásom során. Közben hálistennek rádtaláltam, kedves Timi, „Csak” az anyagaidból tanulok, de olyan mintha különtanárral tanulnék. Megválaszolsz minden kérdésemet, annyira pontosan és érthetően elmondod a dolgokat, mintha tudnád előre, hogy milyen kérdések merülnének fel bennem. Ilyet még nem pipáltam. Nagyon köszönöm a lehetőséget!

No Avatar
Szép Kitti (nem ellenőrzött) 2021 szep 8 - 14:36

Szia kedves Tímea és Antonio!
Meg szeretném köszönni azt a sok munkát, amit olasz anyagaitok készítésébe fektettek. Nagyon jók! Részletesek, érthetők, könnyen tanulhatók mind a videóitok, mind a cikkeitek. És ne is beszéljünk az új tanfolyamról! Azt valami fantasztikusan építettétek fel.Minden megvan benne, amire egy tanuló vágyhat! Tiszta öröm és élvezet veletek az olasz tanulás.

No Avatar
Etelka (nem ellenőrzött) 2021 szep 2 - 22:01

Kedves Tímea!
A tanítási módszere kiváló! Még én is, aki az idősebb korosztályhoz tartozom, jókedvvel tanulok az anyagaiból.Hálásan köszönöm, hogy mindezt lehetővé teszi Nekem.
Etelka

No Avatar
Csilla (nem ellenőrzött) 2021 szep 1 - 14:30

Elovastam az „Egy felejthetetlen utazás: Róma” könyveteket. Fantasztikusan jó! Annyira élveztem! Imádom Rómát, többször jártam már ott, de a könyv sok újat adott, olyan dolgokat fedeztem fel, amiről fogalmam sem volt. És főleg azok a tipikus olasz szokásokról szóló részek nagyon élvezetesek. Ilyen dolgokat valóban nem tanul az ember könyvekből. Szuper sztorit készítettetek. Minden elismerésem.

No Avatar
Takács Anita (nem ellenőrzött) 2021 aug 28 - 21:17

Kedves Timi!Nagyon örülök,hogy Rátok találtam!Már több mint 1 éve tanulom az olasz nyelvet,innen-onnan letöltve és Benneteket követve a youtubon.Ezért kértem csak a 2.szinttől,már abban is volt sok ismert dolog,de sok-sok új is.Nagyon szuper a tananyag és érthető!Úgy érzem így a 4.szint végére érve,hogy már egy kicsit fejlődtem.Persze tudom,van még bőven mit tanulnom.Igy ismételek,újra és újra,lelkesen.Imádom a Hallásértést és már a ragozásokat is amiktől egy kicsit tartottam.A nagy számokkal is barátkozom.Egyszerűen szuper a tananyag!Sokat ad!Sikerélményt is.Örülök,hogy annakidején Rátok találtam a youtubon,imádom a videóitokat!Nem tudok mást írni csak jót és bátran ajánlom bárkinek aki meg szeretné ismerni ezt a csodálatos nyelvet.Nagy-nagy köszönet és hála érte Nektek!Szeretettel és üdvözlettel:Anita

No Avatar
Rácz Enikő (nem ellenőrzött) 2021 aug 27 - 12:34

Bárcsak előbb találtam volna rád! Megkíméltem volna magam mindazoktól a sikertelenségektől és szenvedéstől, amikben sajnos éveken keresztül részem volt. Már kezdtem az egész olasz tanulásról lemondani, azt hittem, hogy én nem vagyok képes megtanulni, és hogy az olasz nyelv nehéz. De Te kedves Tímea megmutattad, hogy minden korábbi elképzelésem téves volt. Annyira élvezem Veled a tanulást, olyan jól elmagyarázod a dolgokat, hogy könnyen megmaradnak a fejemben és örömmel használom.
Nagyon hálás vagyok Neked!

No Avatar
Pesti Ancsa (nem ellenőrzött) 2021 aug 21 - 09:56

Már többször elkezdtem az olaszt, mert nagyon szeretem az országot, az embereket, a kultúrájukat, de valahogy mindig a kedvem szegte, mert nem láttam haladásom, nem tudtam önállóan tanulni. Aztán rátaláltam az Olaszonline-ra, Tímeára és Antonióra a YouTube-on. Az ingyenes leckék azonnal meggyőztek arról, hogy most végre megtaláltam, amire szükségem van, hogy céljam elérjem. Megvásároltam az új tanfolyamot, és már a 4. szintet csinálom. Tapasztalatból mondom, hogy ezzel a tanfolyammal, Tímea módszerével bárki önállóan meg tud olaszul tanulni. Én nagyon hálás vagyok érte! Olyan jó érzés, hogy most már tudom, hogy álmom megvalósulhat!

No Avatar
Pál Erika (nem ellenőrzött) 2021 aug 19 - 14:41

Szuperek a leckéid! Életemben először érzem azt, hogy úgy tanulok, hogy tényleg mindent értek, és nagy örömöm telik benne!
Veletek tényleg élvezet a tanulás! Nagyon köszönöm!

No Avatar
Kádár Katalin (nem ellenőrzött) 2021 aug 12 - 04:01

Nekem, aki önállóan akar megtanulni olaszul, az anyag rendszerezettsége a feltétlen érték, hagyatkozhatok a már összeállított tematikára, nem veszek el abban, hogy innen onnan keresek -egyébként össze nem illő anyagot.
Másik a hangzás, együtt a kiejtés leírásával, egészen eredeti.
Továbbá a kedves, de határozott stílus, a segítőkészség érezhető szándéka.
Nagyon köszönöm,

No Avatar
Anna Mária (nem ellenőrzött) 2021 aug 7 - 06:48

Elolvastam az Egy felejethetetlen utazás: Róma könyveteket! Jaj, de szuper! Nagyon egyedi! Persze tudom, hogy vannak kétnyelvű könyvek, de a stílusa annyira jó, annyira élveztem. Rengeteget tanultam belőle. Könnyű a szövegezése. Az olasz tudásom fejelesztése mellett, olyan jól fel tudtam használni a leírásokat most, hogy egy másik nagy álmom is valóra vált, és meglátogathattam Rómát.
Tényleg szuper kis könyv! Gratulálok hozzá!

No Avatar
Ádám Kristóf (nem ellenőrzött) 2021 júl 31 - 12:39

Bátran mondom én is, hogy ilyen jó anyaggal még nem találkoztam!
Tímea, Te egy nagyon kreatív, fantasztikus egyéniség vagy! Köszönöm! 

No Avatar
P. Kitti (nem ellenőrzött) 2021 júl 28 - 07:07

Csak a legnagyobb elismeréssel szólhatok az anyagaitokról! Nagyon hatékonyan lehet belőlük tanulni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

No Avatar
Kleisz Anna (nem ellenőrzött) 2021 júl 26 - 06:58

Kedves Tímea!
Nagyon egyetértek nézőpontoddal. Tanár vagyok én is. Tudom, látom nap mint nap, hogy mennyire fontos a megértés ahhoz, hogy eredményeket érjünk el a tanulóknál.
Őszinte elismerésem. Régóta követlek, ismerem az anyagaidat, és el kell hogy mondjam, hogy ilyen érthető, könnyed anyagokat én még nem találtam. Szívből gratulálok hozzá, valódi élvezet Veled tanulni.

No Avatar
Piroska (nem ellenőrzött) 2021 júl 22 - 21:10

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a honlapodra! Olyan régóta meg szerettem volna már tanulni olaszul, de eddig még nem találtam olyan online lehetőséget, ahol ilyen jól elmagyarázzák az alapot, mint ahogy Te teszed. Fantasztikus a módszered. A tanulás minden percét élvezem! És ezt csak Neked köszönhetem! 

No Avatar
Attila (nem ellenőrzött) 2021 júl 22 - 11:39

Kedves Tímea!
2017-ben sikerült eljutnunk Szardíniára, két hetet töltöttünk ott,
hazafelé megálltunk három napra Rómában. Azóta próbálom tanulni az olasz nyelvet, mindent bevetek (Repubblica hírlevél, Nextflix olasz neyelben, magyar felirattal, tankönyv, nyelvtanár). Tímea, nagyon élvezetes a magyarázatod, az ábécén azért már túlvagyok, de előről kezdem, mert nagyon jó veled tanulni. Az ősszel készülök Rómába (ezt a feleségem még nem tudja, meglepetsének szánom), nekem igazi próba lesz éles környezetben megméretteni magam. A túrista olasztól nem fogom jobban megtanulni a nyelvet, de mérhetetlenül tetszik. Odáig merészkedtem már, hogy a városban az olasz fagyissal beszéltem pár mondatot. Azt montda nekem, hogy én úgy beszélek olaszul, ahogy ő magyarul. Csak kedveskedett, sajnos nem igaz. Gratulálok az oldalhoz és a youtube videókhoz.
Üdvözlettel
Attila

No Avatar
Kádár Katalin (nem ellenőrzött) 2021 aug 12 - 03:55

Abszolút egyetértek.

No Avatar
Kékesi Lilla (nem ellenőrzött) 2021 júl 14 - 07:47

Ha minden tanár olyan lenne, mint te! Ha minden tanár ekkora nagy szakértelemmel, odaadással és élvezettel tanítana, akkor mindenki könnyen elsajátítana bármilyen nyelvet vagy tárgyat.
Nem ismerem az Alaptanfolyam anyagát, de ez az új egyszerűen fantasztikus. Egyedülálló könnyedséggel lehet vele az olaszt elsajátítani.
Köszönöm, hogy ennyi energiát tettél bele, hogy elkészítsd, és továbbra is teszel a munkádba, hogy folytasd a tanfolyamot. Köszönöm, azt a rengeteg ingyenes anyagot, amit a honlapodon, a blogodon, YouTube-on stb. nyújtasz.
Igazi élmény és siker veled és Antonióval tanulni.

No Avatar
Pajor Csilla (nem ellenőrzött) 2021 jún 23 - 16:14

Kedves Timea! az újabb leckék, lenyügözően jók!!! nagyszerünek tartom, hogy megadod a helyes válaszokat is és igy tudom ellenőrizni magam. Nagy élvezet Veled tanulni, mert valóban alapos és a magyarázataid nagyon kézenfekvőek!!! Én csak az elmúlt év bezártsága miatt kezdtem el tanulni az olasz nyelvet, közben találtam egy-két olasz ismerőst is. . Köszönöm mégegyszer , a leckéket, további jó egészséget kivánok Neked és Antóniónak, sok szeretettel Csilla

No Avatar
Kriszti (nem ellenőrzött) 2021 jún 17 - 20:18

Kedves Timi és Antonio,
Évről évre egyre több időt töltök Olaszországban, és elhatároztam, hogy megpróbálom megtanulni ezt a nagyon dallamos, számomra szép nyelvet. Internetes böngészés közben akadtam rá először a youtube videókra, majd ezáltal a weboldalatokra. Tetszettek az ingyenes leckék és videók, így megrendeltem az alaptanfolyamot és a nyelvtan árnyoldalaiból a múlt időket. Nem csalódtam! Jól érthetők a leckék, magyarázatok és a feladatok is. Élvezet így a tanulás. Sikerélményem is van, olasz barátaimmal már néhány mondatot tudok váltani, ők nagyon kedvesen mindig bíztatnak is.
Hamarosan folytatom a többi leckével és remélem mire befejezem lesznek újabbak is.
Köszönet Nektek az eddigiekért.
Üdvözlettel: Kriszti

No Avatar
Pálfi Krisztina (nem ellenőrzött) 2021 jún 3 - 11:40

A legjobb, amit eddig találtam, és rengeteget kerestem és kipróbáltam. Timivel az olasz egyszerű, érthető, könnyen emészthető. Nagyon élvezem! 
Ja, és mindig vannak új dolgok, amivel továbbhaladhatok! Egyszerűen fantasztikus!

No Avatar
Julianna Morano (nem ellenőrzött) 2021 máj 28 - 17:41

Kedves Timi és Antonio! Én egy nyugdijas angol-német nyelvtanárnő vagyok. Amikor először rábukkantam a Youtube-on a leckéidre, rögtön foglyul ejtett a személyiséged, a tudásod és lelkesedésed. Mivel a nemrégen elhunyt férjem olasz családból származott, ágyhozkötött betegsége idején vettem meg az első olasz tankönyvet, hogy édesanyja anyanyelvén tudjak neki felolvasni. Ekkor szerettem meg a nyelvet, Beiratkoztam egy olasz nyelvtanfolyamra. Nem az volt a probléma, hogy a tanár amerikai, hanem az, hogy pontosan olyan módszerekkel tanitott, mint engem annak idején Magyarországon. Rengeteg nyelvtan, társalgás alig. Azóta pedig már nagyon sok viz lefolyt a Dunán. Igy érdeklődésemet hamar elveszitettem, mndaddig, amig Timeát fel nem fedeztem a Youtube-on. Gyorsan végigzongoráztam az összes olaszul tanitót, végülis Timea a legjobb, igy nála kötöttem ki.
Ő adja mindazt, amit egy modern nyelvtanártól vár az ember. Motivációt, sokszinűséget, egyszóval kedvet a nyelvtanuláshoz. Közben volt egy nagy hiátus is a nyelvtanulásomban, de ez nem szegi kedvemet. Ugyanis Timea mindig megtalálja a módját az olasz iránti nyelvcsináláshoz. Fantasztikus olaszkajareceptek, a látnivalók bemutatása. Nagyon örülök, amiért a férjét is bevonja a tanitásba. Igy még szinesebb és kedvcsinálóbb a tanulás.
Mostmár a lányommal együtt fogunk tanulni, én ujra az alapoktól, a lányom pedig először. Megigértem neki, hogy elviszem Olaszba, ha kezdő szinten tud már társalogni. Ő is hálás Timeának és Antóniónak,amiért édesanyját erre inspirálták.
Szivből jövő köszönetünket fejezzük ki mindhárman(férjem is a függöny mögül) jó és gyümölcsöző munkájukért. És a plusz időért is, amit emailjeink megválaszolásával töltenek.

No Avatar
Máté Mercédesz (nem ellenőrzött) 2021 máj 28 - 12:22

Teljesen 0-ról kezdtem el tanulni az olasz nyelvet. Érthető, izgalmas, sikerélményeim vannak amikor a feladatokat megcsinálom és a megoldásokkal ellenőrzöm a tudásom. Időt, energiát bele kell fektetni, sokat kell gyakorolni, de szívből ajánlom azoknak, akik szeretnének olasz nyelvet tanulni. Nehezen tanulok , nagyon sok időt kell belefektetnem, de nagyon megéri! Fantasztikusak a leckék! Timi türelmesen és készségesen segített amikor kérdéseimmel fordultam hozzá!

No Avatar
Barna Tünde (nem ellenőrzött) 2021 máj 28 - 11:52

Annyira sok jó anyagot készítettetek eddig is, és most ez az új tanfolyam egyszerűen szuper! Király a felépítése és csak úgy halmozom a sikerélményeket! Nagyon köszönöm Nektek!

No Avatar
P. Elvira (nem ellenőrzött) 2021 máj 7 - 22:19

Én már régóta tanulom az olaszt, de a YouTube videóidból olyan dolgokat tanultam, amit soha senki nem tudott nekem elmagyarázni. Olyan dolgokra kapok Tőled választ, amelyekre eddig csak azt kaptam, hogy „ez csak így van, és kész”, meg hogy „egy idő után úgyis ráérzel majd”. Annyira jó érzés tudni, hogy ez nem így van. Annyira jól és egyszerűen megvilágosítod a dolgokat, hogy csak úgy magamba szippantom az információkat. 
Öröm Veled tanulni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

No Avatar
Hajdú Bernadett (nem ellenőrzött) 2021 máj 7 - 07:58

Évek óta vonz az olasz nyelv, egyszerűen imádok mindent, ami olasz! És ennek ellenére eddig nem tudtam megtanulni a nyelvet. Elkezdtem, és néhány óra tanulás után valahogy lankadt a lelkesedés, és mindig akadt valami „fontos” dolog, ami miatt „nem tudtam” folytatni. Már össze sem tudom számolni, hogy hányszor játszottam le ezt a „drámát”. Már azt hittem, hogy velem nincs valami rendben.
De vágyam, hogy megtanuljak olaszul továbbra is óriási, rendíthetetlen. Ezért is kutakodtam tovább az interneten, és Rátok találtam, kedves Tímea és Antonio. Ti vagytok a megmentőim. Hónapok óta követlek benneteket, tanulok az anyagaitokból, a YouTube-ra feltett videóitokból, és annyira jók és érthetőek, hogy öröm belőlük tanulni, nem lehet abbahagyni. Annyira boldog vagyok! Most már tudom, hogy én is megtanulok olaszul, és hamar elérem célom. 
Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy megadtátok nekem a lehetőséget, hogy felismerjem, hogy nem bennem volt/van a gond!
Fantasztikus tanár vagy és király anyagokat állítasz össze! Bárcsak minden tanár ilyen lenne!
Grazie mille! 
 

No Avatar
Sz. Timi (nem ellenőrzött) 2021 ápr 23 - 10:42

Hálásan köszönöm az anyagaidat. :) Tavaly, a karantén idején ezekből kezdtem el olaszul tanulni, azóta már be is iratkoztam egy olyan nyelvtanfolyamra, és a Te anyagaidnak köszönhetően gond nélkül vettem a kezdő A1 szintet már. :)

No Avatar
Timcsi (nem ellenőrzött) 2021 ápr 23 - 10:01

Imádom a leckéket, de ez az olasz mandulás csokis keksz mindent vitt. Köszönöm a család imádta, és még tanultam is vele a nyelvet .

No Avatar
Anna (nem ellenőrzött) 2021 ápr 22 - 14:53

Nagyon szépen köszönöm az anyagokat!!!
Tökéletesen elégedett vagyok a tematikátokkal. Érthető, világos, színes és ami a legfontosabb számomra, hogy ösztönző. Nagyban segít - ahogy te is írod - a hanganyag mellett az írott és képi megjelenítés egysége, valamint a mindennapi beszéd példái. A legnagyobb pozitívum azonban, az "előadás" színessége, kedvessége, élettelisége.
Nagyon hálás vagyok neked/nektek, hogy mindezt elérhetővé teszed/teszitek számunkra!
További sok sikert, örömteli munkát kívánok nektek!

No Avatar
Márta (nem ellenőrzött) 2021 ápr 20 - 21:09

Kedves Timi és Antonio,

Régóta vagyok az olvasótok.
Könnyed, modern és vidám formában adjátok át a tudást. Látszik, hogy sok munkát tettetek bele igényes formában.
Külön öröm, hogy a férjed autentikus olasz kiejtése és a te világos és könnyen érthető narrációd, interpretációd mentén is tanulhatunk. Örömmel látom a tananyagfejlesztéseteket.
Kívánok nagyon jó egészséget és köszönöm, hogy vagytok!

A presto!

No Avatar
Keszler Judit (nem ellenőrzött) 2021 ápr 8 - 12:12

Ha minden tanár ilyen jól, érthetően, színesen, élvezettel és odaadással tanítana, akkor nem létezne rossz tanuló, mindenki szeretne iskolába járni és iskolán kívül is tanulni!!!
Nagyon köszönök mindent, amit nyújtasz nekünk!

No Avatar
Beck Piroska (nem ellenőrzött) 2021 ápr 3 - 15:52

Naaagyon jó tanulni az anyagaidból! Mindig jókedvre hangol az egész! És a legfantasztikusabb az, hogy könnyen tanulom a leckéket, csak úgy magamba szívom őket. Nincsenek „akadályok”, még azok a dolgok is könnyen mennek, amelyekről mások a neten sokszor panaszkodnak. Ez pedig neked köszönhetem. Fantasztikus, hogy milyen jól és érthetően magyarázol. Nagyon jó tanár vagy! Minden elismerésem a Tiéd! 

No Avatar
Mészáros Rita (nem ellenőrzött) 2021 már 27 - 15:40

Nagyon élvezem a leckéiteket! Iszonyatosan hálás vagyok nektek azért, hogy ilyen érthető és élvezetes leckéket állítottatok össze. 
Ja, és mindig képesek vagytok meglepni valami újjal!!!
Fantasztikusak vagytok!

No Avatar
Mónika (nem ellenőrzött) 2021 már 7 - 12:22

Kedves Tímea, kedves Antonio!
Személy szerint nagyon boldog vagyok, hogy rátok találtam! azért mert nekem muszáj megtanulni az olasz nyelvet, bizonyos dolgok miatt és eddig nem sikerült találnom semi normálisat, ezek az anyagok annyira tökéletesen tud segíteni akár kezdőknek akár újrakezdőknek de bárkinek akinek kedve van az olasz nyelv tanulásához. nagyon nagyon kedves tanárok vagytok és nagyon értehtő minden amit elmagyaráztok mindenkinek fogom javasolni és akinek csak bírom mindenki számára megosztom ezt a kiválló tanulási lehetőséget amit te és a kedves párod nagy szeretettel nyújtotok számunkra.
Nagyon köszönjük amit tesztek értünk, hatalmas segítség!!
egyszerűen imádlak benneteket!!
hatalmas ölelésem,
Grazie Mille

No Avatar
Ráhel (nem ellenőrzött) 2021 már 6 - 19:04

Az olasz videók nagyon élvezetessek és hasznosak és, hogy párban vannak a nyelvtanulást csak vonzóbbá teszi.
Nagyon érthetően, logikusan és praktikusan vannak a leckék feldolgozva. Látszik, hogy egy igazi nyelvész készíti ezt.
A presto! Ráhel Szlovákiából

No Avatar
Fogarasi Réka (nem ellenőrzött) 2021 már 1 - 14:51

Nagyon egyetértek Annával. Amióta Timiékkel tanulok, a tanulás tényleg öröm, mindent gyorsan megértek, és a tudás meg is marad a fejemben. Óriási! Ez csoda! 

Nagyon hálás vagyok Nektek mindazért, amit csináltok!

No Avatar
Renko Zabos Anna (nem ellenőrzött) 2021 feb 26 - 01:39

Nagyszerű témákat dolgoznak fel.Érthetően,nagyon előnyös ,hogy két nyelvűen adnak elő.Segitőkészek a tanulásban.Köszönet nekik.Csak meg kell fogadnunk Timi tanácsait és haladunk.

No Avatar
P. Géza (nem ellenőrzött) 2021 feb 13 - 15:03

Azóta is áldom azt a napot, amikor a YouTube-on rád találtam! :-) Nagyon jól magyarázol! Nagyon jók az anyagaid! Egyedi és innovatív, amit csinálsz!

No Avatar
R.Erzsébet (nem ellenőrzött) 2021 feb 3 - 10:02

Kedves Tímea!
Tökéletesen felépített, logikus, értelmes, egyszerű és észszerű magyarázattal bővített anyagot nyújtasz az érdeklődőknek. Elárulsz apró titkokat, amelyek nagyon sokat segítenek akár a kiejtésben, akár a nyelvtani feladatok megoldásában.
Igazán örülök, hogy rátaláltam az oldaladra! Nem vagyok kezdő, mégis sok újdonságot tanulok a saját tempóban.
Köszönöm a nagyszerű lehetőséget, amit mindenkinek csak ajánlani tudok!!
A képanyaggal és kiejtéssel elsajátítható anyag rendkívüli segítség a komoly szándékú tanulóknak!
További sikeres oktatást és jó egészséget kívánok Neked!!

No Avatar
Varga Valéria (nem ellenőrzött) 2021 jan 30 - 21:48

Nagyon sokat segítetek Nekem ennek a gyönyörű nyelvnek az elsajátításában. Imádok mindent, ami olasz, de ez még nem volt nekem elég ahhoz, hogy valóban el tudjam sajátítani. Többször nekifutottam, de mindig elég rövid idő múlva abba is hagytam, mert nehéznek éreztem, illetve azt gondoltam, hogy velem van a gond. Nem tudom pontosan, hogy mit, de valamit, az egész tanítást annyira jól csináljátok, hogy könnyen és élvezettel haladok a tanulásban!
Ezért hálás köszönet nektek!

Oldalak

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
BIZTONSÁGI KÉRDÉS
Ez a kérdés azért van itt, hogy megtudjuk egy gép próbálja kitölteni vagy egy ember
Írd be a választ az űrlapmezőbe!