Szeretném, ha leírnád, hogy milyennek találod az Olasz online nyelvleckéit!
(Görgess az oldal aljára!)


Véleményed fontos számunkra!
 

Előre is köszönjük!

 

 

Hozzászólások

No Avatar
Lippai Mónika (nem ellenőrzött) 2019 dec 10 - 22:21

Megvásároltam a Róma könyvet és igazán örülök neki. Már régen kerestem a könyvesboltokban valami hasonlót, de igazából még csak hasonlót sem találtam.

 Köszönet érte!

No Avatar
Tünde (nem ellenőrzött) 2019 dec 2 - 08:01

Jaj, Timi, nagyon élvezem! Még én is, aki egy kukkot nem tudott korábban, el tudtam indulni a tanulással, minden érthető, logikus, szuperül van felépítve!
Nagyon élvezem! Annyi sikerélményem van, mint eddig soha! Ha elfáradok a munkában vagy a családdal, akkor az olasztanulásba menekülök, az mindig feldob! :-)

No Avatar
Németh Lajos (nem ellenőrzött) 2019 nov 16 - 14:40

Nagyon élvezem Veled a tanulást! Olyan sok jó dolgot csinálsz! :-)
Grazie di cuore!

No Avatar
Fülöp Magdi (nem ellenőrzött) 2019 nov 4 - 11:20

Beiratkoztam egy országos hálózattal rendelkező nyelviskolába. Nagy reményeket szőttem hozzá, minden perfektnek tűnt, de már az első óra nem úgy ment, mint azt szerettem volna. Néhány óra után majdnem teljesen elment a kedvem a folytatástól, de adtam magamnak még egy esélyt, elkezdtem kutatni az interneten.
Rátaláltam Tímea oldalára, feliratkoztam az ingyenes leckékre, és szorgalmasan tanultam a videók és a képes szótár segítségével. 
Nem is gondoltam volna, hogy ennyit jelent egy jól felépített anyag, megfelelő sorrendben, érthető magyarázatokkal. Ha nem lett volna Tímea, akkor a befizetett tanfolyamot otthagytam volna, és talán most sem haladnék célom felé. 
És mégis itt vagyok, és folytatom a tanulást sok-sok sikerélménnyel.

Az Olasz online képes erre! Szívből köszönöm!

No Avatar
S. Marika (nem ellenőrzött) 2019 okt 30 - 15:09

Nagyon örülök, hogy megtaláltalak, mert rengeteget segítesz az olasz nyelvtanulásban.
Amikor elkezdtem foglalkozni az olasz nyelvvel, akkor a te videóid segítettek eldöntenem, hogy folytassam-e vagy sem. Miután végigtanultam az anyagaidat, beiratkoztam egy kezdő tanfolyamra - csak ilyen indult nálunk, és úgy gondoltam, hogy az ismétlés és a gyakorlás nem árt. Már a tanfolyam első óráján kiderült, milyen fontos tudnivalókkal ismertettél meg korábban. Ezek nélkül elveszve éreztem volna magam, szerintem abba is hagytam volna a tanfolyamot. Imádom az olaszt, de látom, hogy ez nem elég. Nem mindegy, ki és hogyan tanítja. A legnagyobb lelkesedés is lelankadhat, ha nem jól tanítják. Ha az enyém nem lankad, azt csak Neked köszönhetem!
Köszönöm a sok segítséget és az értékes anyagokat!

No Avatar
Mészáros Tünde (nem ellenőrzött) 2019 okt 26 - 18:12

Remek az anyag! Sok sikerélményt ad! 
Köszi, hogy visszadtad a tanulás utáni vágyamat! :-)

No Avatar
Melinda (nem ellenőrzött) 2019 okt 24 - 14:56

Köszönöm az eddigi anyagokat, nagy lelkesedéssel csinálgatom őket. A munka és a család mellett lassabban haladok, mint szeretnék, de az általad felépített módszert végtelenül profinak és átgondoltnak találom. Érzem, hogy a tudásomat fel tudom használni a mindennapokban. Nagyon jó érzés. Először érzem ezt egy nyelv tanulása során! És ezt Neked köszönhetem. :-)

No Avatar
Sebők Tünde (nem ellenőrzött) 2019 okt 24 - 14:47

Már korábban tanultam olaszt, de szerettem volna az elejétől átismételni, hogy az alapoktól kezdjem újra.
Szerintem jól megy, hála Neked/anyagaidnak. A leckék felépítése is nagyon tetszik, mert gyakorlatias. Illetve jól össze van foglalva minden!

No Avatar
Szabó Márta (nem ellenőrzött) 2019 okt 21 - 10:42

Szeretném megköszönni, hogy összeállítodtad és lehetőséget adtál az olasz nyelv tanulásához ilyen szuper formában...
Nagyon szeretem :) 

No Avatar
Marietta (nem ellenőrzött) 2019 okt 18 - 14:29

Húúú! Nagyon jól magyarázol! Imádom! Minden olyan egyszerű és érthető! Nagyon köszönöm! 

No Avatar
Kinga (nem ellenőrzött) 2019 okt 16 - 14:19

Szuperek a videóitok és minden, amit csináltok! Életemben először nagy örömmel tanulom az olaszt, mert nem kell uncsi könyvekből tanulnom!
Mindig is meg akartam tanulni olaszul, de akárhányszor próbálkoztam, mindig sikerült elvenni tőle a kedvem!
Nagyon örülök, hogy tanítotok, és főleg, hogy Rátok találtam!
Szívből köszi! Grazie di cuore! smiley

No Avatar
Mónika (nem ellenőrzött) 2019 szep 24 - 18:01

Én reggelente olvasgattam az "Egy felejthetetlen utazás" című könyvedet/teket. Mindig egy-egy oldalt, fél oldalt a munka előtt, így napközben tudott bennem érni .
Mikor kibontottam a csomagot kellemes látványban volt részem, mert egy nagyon szép és igényes könyvet tarthattam a kezemben.Nagyon tetszett, hogy tagolt és könnyen olvasható. A mondatok könnyen értelmezhetőek voltak és pozitívnak tartom, hogy rögtön le tudtam ellenőrizni a fordítás helyességét.. Bár volt jó néhány szó, melyet én másképp tanultam de gondolom a tájnyelvből adódnak ezek az eltérések. Így bővül a szókincs :-)
A téma az magáért beszél , IMÁDTAM az egész könyvet úgy ahogy van.
Köszönöm az élményt, valóban felejthetetlen :-)

No Avatar
Mónika (nem ellenőrzött) 2019 szep 17 - 17:23

Nagyon örültem, hogy rátaláltam az oldaladra, ahol tökéletesen és jól érthetően minden le van írva egy olyannak is, aki soha életében nem tanulta a nyelvet. Így legalább a kezdeteket el tudom indítani. (Sajnos a többi oldalnál ez nem így volt,akik szintén azt írták magukról, hogy teljesen kezdő, már egyből a mondatokkal kezdték, anélkül,  hogy az abc-t, a mondat felépítését, illetve a mondatban lévő szavak jelentéséről bármilyen fogalmam lenne.) Én már tanultam angolt, tudom, hogy azt is csak úgy tudtam megérteni az elejétől, hogy nem rögtön kész mondatokat tanultunk, hanem előbb azoknak az építőelemeit, hogy azokból  mi magunk is fel tudjunk egy-egy mondatot építeni magolás nélkül. Nagyon örülök, hogy a te oldaladon mindazt megtaláltam, amit kerestem, részletes nyelvtan, szóanyag, kiejtéssel, hanganyag, minden, ami csak kell.   

No Avatar
Vera (nem ellenőrzött) 2019 szep 10 - 17:47

Kedves Timi!
Én imádok olvasni, és nagy vágyam volt, hogy olaszul olvashassak. De mivel nem vagyok még középfokon sem, nem találtam olyan könyvet, amely nekem megfelelő lett volna, főleg olyat nem, amely kétnyelvű.
Nagyon bíztam a Te Róma könyvedben, és nem csalódtam! Szuper, nagyon aranyos a történet, és a könyv szövegezése tényleg egyszerű, érthető és élvezhető.
Ahol meg nem voltam biztos abban, hogy pontosan mit is írsz, szuper segítség volt a fordítás. Tényleg nagyon élveztem! Ez lett most a kedvenc könyvem. Ah, és nagyon jó ötletnek tartom a hangoskönyvet, azt is használtam utazás közben! 
Nagyon köszönöm!
Vera

No Avatar
Tamás (nem ellenőrzött) 2019 aug 13 - 10:37

Jaj de jól magyarázol! Végre megértem azt, amit tanulok. Olyan szuper érzés,  többéves kudarc után. Már tényleg kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj. Grazie, grazie, grazie Timi!!!

No Avatar
Ádám (nem ellenőrzött) 2019 ápr 17 - 15:27

Elhatároztam hogy, egy bizonyos szintet el szeretnék érni az olasz nyelvben. Nagyon szépen köszönöm a videós anyagot, nagyon örülök neki, mert a hosszú utaimat legalább hasznosan tőltöm. Sok ilyen hanganyagot kerestem, de nem találtam igazán hasznosat. Igazán nagyszerűek a videók és nagyon szuper, érthető a magyarázat, a gyakorló feladatok is nagyon jók. Nagyon gyorsan belejöttem, hogy mikor hogyan ejtjük és hogyan írjuk a "C" és "G" betüket. Szóval nagyon hálás vagyok a fáradozásaidért!!!

No Avatar
Külvári Márta (nem ellenőrzött) 2019 már 6 - 07:27
Kedves Tímea!
A létige most kicsit megkínoz, és amíg nem érzem biztosan, addig nem akarok továbbmenni, de olyan jó érzés vén fejjel újra használni az agyam.  
Több olasz anyagot is próbáltam, de ilyen jót nem találtam, mint a Tied, mert nekem nagyon logikus, ahogy felépíted, és szórakoztatnak is a feladatok. 
Nem akarlak untatni, de annyira feldobtál, hogy egyszerűen nem tudok betelni vele.

No Avatar
Erika (nem ellenőrzött) 2019 feb 20 - 10:02

Folytatom a tanulást, nagyon örülök, hogy megtaláltalak, mert sokat segítesz az olasz nyelvtanulásban.
Valójában amikor elkezdtem foglalkozni az olasz nyelvvel, akkor a te videóid segítettek eldöntenem, hogy folytassam-e vagy sem. És folytattam, beiratkoztam egy abszolút kezdő tanfolyamra, ahol már az első órán kiderült milyen fontos tudnivalókkal ismertettél meg korábban és ezek nélkül elveszve éreztem volna magam. Most párhuzamosan tanulok itthon a te anyagodból és a nyelviskolában. Szeretek az iskolába járni, de a te tanítási módszered még jobban szeretem.

Mindent köszönök!  Erika

No Avatar
Ildikó (nem ellenőrzött) 2018 nov 20 - 18:53

Kedves Tímea !
Nagyon örülök, hogy rád találtam :D Nem tudom megmagyarázni, miért szeretnék olaszul beszélni, egyszerűen csak érzem, hogy ezt szeretném. Mindig is tetszett Olaszország, olasz nyelv, a kultúra, ételek stb. Most jött el az idő , hogy többet szeretnék. Keresgetés közben csak itt találtam meg, hogy végre kezdetektől fogva, érthetően, egyszerűen, van minden elmagyarázva és feladatokkal, még megoldásokkal is ellátva! Nagyon szépen köszönöm neked! Sajnos nincs sok időm, de az biztos, hogy minden nap foglalkozom a leckéiddel. :D

No Avatar
Tamás (nem ellenőrzött) 2018 szep 15 - 15:07

Nagyon tetszenek a You Tube-ra felrakott videóid! Szuper velük tanulni! Többször végignézem a leckéket ill. gyakorló feladatokat hogy mindent szépen elsajítítsak! :-)))

No Avatar
L.V. (nem ellenőrzött) 2018 júl 1 - 15:59

Hihetetlen mennyi jó dolgot csinálsz!   

No Avatar
F. Tamás (nem ellenőrzött) 2018 jún 28 - 15:57

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a leckéidre. Elsőre nem úgy tűnt, hogy én ezeket meg fogom tudni tanulni. De rászántam a kellő időt és megy minden mint a karikacsapás. Hihetetlen mennyire jól magyarázol el mindent. Ennél tökéletesebb nyelvoktatás szerintem nem létezik! 
Nagyon megszerettetted velem az olaszt és ezt nagyon köszönöm Neked! / Nem beszélek egyébként egy nyelvet sem.

No Avatar
Szilvia (nem ellenőrzött) 2018 jún 8 - 15:54

Nagyon szeretem az anyagaidat, az összes megvan eddig :)  SZ.Sz

No Avatar
Kati (nem ellenőrzött) 2011 már 31 - 15:51

Nagyon izgalmas és érdekes így tanulni a nyelvet. Sokkal változatosabb, mint egy hideg nyelvkönyv tele információkkal, nyelvtannal amiket esetleg el sem magyaráznak. 

No Avatar
Éva (nem ellenőrzött) 2011 ápr 23 - 15:49

Így már tényleg nagyon könnyen le lehet sajátítani a nyelvet. Megadsz minden apróságot, ami a tanuláshoz kell: képek a könnyed szótanuláshoz, hanganyag, semmi nem hiányzik. Én szuperül haladok, és hozzá kell tennem, hogy korábban nekem nehézségeim voltak a nyelvtanulással.

No Avatar
Bogeszka (nem ellenőrzött) 2011 ápr 27 - 15:47

Nagyon-nagyon jól tanítod (még a neten keresztül is) az olasz nyelvet! Köszönöm, hogy bevezettél ebbe a nyelvbe. Most tényleg jól jött a tanulás ,mert utazok Sardegna-ra.
És ami a legjobb a tanfolyamodban, hogy nem kell tanárhoz járni csak a gép elé ülni!
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No Avatar
Linda (nem ellenőrzött) 2011 ápr 29 - 15:44

Szinte semmi nyelvtudással jöttem ki Olaszorszába. Az Olaszonline igazán könnyen megtanította nekem az alapokat és bár sok helyen keresgéltem korábban, eddig ez a tananyag a leghatékonyabb a számomra. 

No Avatar
Heni (nem ellenőrzött) 2011 már 9 - 14:42

Nagyon jó, és nagyon tetszik, hogy milyen átgondoltan vannak felépítve a leckék, mindig az előző anyagra épülnek, és lépésről-lépésre haladnak. Így a teljesen kezdőknek, mint én is teljesen érthetőek :)).

No Avatar
Enikő (nem ellenőrzött) 2011 feb 8 - 14:39

Annyira jók a leckéid! Én a munkából hulladt fáradtan jövök haza, de a leckéket tanulva ismét felélénkülök. A tanulás egyszerűen öröm. Minden egyes alkalommal alig várom a tanulást!!!!

No Avatar
Virágh Magdi (nem ellenőrzött) 2011 jan 31 - 14:37

Nagyon jónak találom, hogy az olasz szavak mellett ott találom magyarul leírva a kiejtést, így nem kell gondolkodni azon, hogy jól mondom ki a szót. 

No Avatar
Éva (nem ellenőrzött) 2011 jan 23 - 14:34

Fantasztikusak a leckéid!!! Nagyon egyszerűen tanulok belőlük! Szuper jó a módszered! Nekem eddig nehézségeim voltak a nyelvtanulással, de ez alkalommal már nem.Nagyon köszönöm!!!

No Avatar
Tibi (nem ellenőrzött) 2010 szep 20 - 15:14

Nekem még az is nagyon tetszik, hogy olyan dolgokat is tanulok, amiket nem lehet tankönyvekből megtanulni. A nyelvet olyan élővé teszed! Nagyon klassz!

No Avatar
Erika (nem ellenőrzött) 2010 szep 16 - 15:13

Ilyet még nem találtam a neten, ami ilyen komolyan leír minden nehéséget! Szuper jó a lecke, érthetö ami általában nem így van a nyelvleckékkel!
Nagyon köszönöm a tanulási lehetőséget.

No Avatar
Márta (nem ellenőrzött) 2010 szep 14 - 15:10

Nekem is nagyon tetszik a tanfolyam, gratulálok, ügyesen összeraktad a leckéket. :)  Lelkesen állok neki a következőknek! :)

No Avatar
Etelka (nem ellenőrzött) 2010 szep 2 - 15:08

A feladatokkal kapcsolatos észrevételemről szeretnék Neked beszámolni. Az egy hét alatt sokkal többet tanultam, mint az összes könyvből, amit eddig megvásároltam. Tetszik, hogy tömör, lényegre törő, ( a könyvekkel ellentétben, amik oldalakon keresztül írnak a semmiről, míg végre elérek ahhoz a részhez, amit tényleg tudnom kell.) könnyen elsajátítható. Gondolom, ahogy haladunk nehezebb lesz, de az nem számít, hiszen tanulni akarok és használni a nyelvet csak úgy, a magam szórakoztatására. Nagyon sokat segít a hanganyag is. Ilyeneket a könyvekkel nem árulnak, legalábbis felénk nem. Külön köszönet érte és mindenért.

Komolyan veszem a tanácsod, s minden nap tanulok annyit, amennyit az időm megenged.

No Avatar
Tamara (nem ellenőrzött) 2011 jún 13 - 15:05

Fantasztikus! Szuper! Isteni! Nem lehet szavakkal elmondani, mennyire jónak tartom az anyagaidat! Élvezetes, és könnyen elsajátítható! Ilyen a boltokban nem létezik! Nagyon köszönöm! Én veled akarom folytatni a tanulást! :-))))

No Avatar
Róbert (nem ellenőrzött) 2011 jún 14 - 15:03

Nagyon jó a leckék felépítése, és igazán szuper, hogy csináltál képes könyvet is, és a hanganyag sem marad el. A leckék felépítése nagy kedvet csinál a tanuláshoz, mert könnyen elsajatíthatóak és jól elmagyarázod a dolgokat. Köszi szépen!

No Avatar
Füzes Ferenc (nem ellenőrzött) 2011 aug 5 - 15:00

A te módszereddel valóban, megismétlem valóban könnyen el lehet sajátítani az olasz nyelvet! Nagyon élvezetes így tanulni! Az anyagok szinesek! Én nagyon élvezem! 
És nem csak az ingyenes leckékről, hanem az egész tanfolyamról beszélek! 
Ha rám hallgatsz, kedves Olvasó, akkor megveszed a folytatást is!!!

No Avatar
F. Ági (nem ellenőrzött) 2011 okt 12 - 14:54

Kedves Tímea!
Köszönöm a leckéket, számomra nagyon sokat segitettek az elindulásnál. Szeretem az Olasz nyelvet, láthatod, hogy az email címem is Olasz. :-)))  Most már kezdem érteni és összerakosgatni a szavakat.
Szép napot. Ági 

 

No Avatar
Csenge (nem ellenőrzött) 2018 ápr 9 - 14:49

Szia. Szeretnék köszönetet mondani, hogy ilyen jól magyarázod az olaszt. smiley Neked köszönhetően mégjobban beleszerettem a nyelvbe és persze az olszba. További sikereket és boldogságot szeretnék kíváni.

No Avatar
K. Éva (nem ellenőrzött) 2018 jan 2 - 11:39

Grazie mille!

Nagyon köszönöm az újévi üdvözletet!

Hiszek benned, nekem Te vagy a példaképem!!

A videóidban is nagyon jól elmagyarázod az olasz leckéket.

Az ingyenes leckéidet többször tanulmányozom.

A leckék során világossá válik, amit addig nem értettem.

Nagyon szépen köszönöm a tanítást Tímea!

 

No Avatar
Zsuzsa (nem ellenőrzött) 2018 jan 1 - 11:39

Kedves Tímea, Antonio!

Köszönöm a jól felépített anyagokat és az érthető magyaràzatokat. Több évi nyelvtanfolyam és olasz tanulàs utàn végre ismét motivàlt vagyok, hogy ne adjam fel, hanem ismételjek és tanuljam tovàbb ezt a csodaszép nyelvet. Szívből ajànlom mindenkinek, aki jól hasznàlható, gyakorlati tudàsra vàgyik. Boldog új évet kívànok! Zsuzsa

No Avatar
M. Ágnes (nem ellenőrzött) 2018 jan 29 - 11:38

Kedves Timea!
Gratulálok Neked mindenhez, ami az  olasz nyelv oktatásával kapcsolatos!
Köszönöm a sok  szeretetet és a pozitív emberi tényezőt, amit szívből
hozzáadsz!
Kívánom, hogy még sok-sok éven át legyél sikeres a pályádon és a
magánéletedben!
Isten áldja tetteidet, adjon hozzá jó egészséget és segítse céljaid elérését!
Boldog új évet kívánok!
Szeretettel: M.Á

No Avatar
Molnár József (nem ellenőrzött) 2017 okt 26 - 12:38

Nagyon tetszik a világos zöld szín a könyvekben. Nagyon vidám, élénk, életdús szín. Tetszik. Mi piace. :) S nekem mivel fotografikusabb a memóriám, így még jobban belém ivódik a jó érzést keltő, pozitív hatás. Szeretem. Jó látni, érezni.:) Imádom. Köszönet érte.

Az is tetszik, hogy a hangfájlban te ,,érthetőbben” beszélsz, a férfi - viszont gyorsabban, s így az ember jobban érti is, és hozzá is szokik a gyorsabb beszédhez. Klassz :) Jó.

,,Sajnos” még csak 3 hete tanulok, …de nem sajnos, sőt hurrá, s büszke vagyok rá és öröm, hogy már a 3 hét alatt hová jutottam. :) Köszönöm.

Nagyon érthető magyarázatok vannak a könyvben --- s pont elegendő új szó tanulás van minden anyagban, nem sok, és nem is kevés, s mindig az anyag pl. a nyelvtani rész és a párbeszédek is érthetőek pont elegendőek ….nagyon szépen felépítődik az egész nyelv tanulás…fejlődés, haladás van… Gratulálok hozzá. Gratulálok az egész anyag megalkotásához. Nem kis munka lehetett megalkotni ezt az egészet, de a segítőszándékod, a tudásod, a jó akaratod, ...az akarat, a jó akarat meghozták a gyümölcsöt. Nagyon jó!!! :) Gratulálok. Köszönet érte. Grazie. Ügyes vagy!! Ügyesek vagytok. Büszke lehetsz magadra. Gratulálok.

Nagyon várom a november végét.!…:) Ugyanis azt gondolom, ha három hét alatt ideáig jutottam, ahol már vagyok, - amilyen szinten, ..jó persze még … de ahhoz képest, hogy három hete hol voltam, ahhoz képest rengeteg, nagy fejlődés, s ez jó ..

No Avatar
Irén (nem ellenőrzött) 2017 aug 4 - 12:37

Kedves Tímea!

Én annyira jónak találom az anyagot és Te tanítási módszeredet, hogy ajánlani fogom az ismerőseimnek is. A legjobb benne, hogy élvezem a tanulást , és mindíg várom a következő leckét.  Köszönöm.

No Avatar
Pusztai Erzsébet (nem ellenőrzött) 2017 jan 9 - 11:36

Kedves Tímea!

Nagyon örülök, hogy amikor kerestem a lehetőséget,hogy olaszul tanulhassak online, rá találtam az oldaladra és Rád is, mint tanárra. Fantasztikusan jól felépített tananyag valódi tanári segítséggel.  Még az elején tartok, de a lehetőségeket figyelembe véve, amelyek semmilyen szempontból nem elérhetetlenek, úgy döntöttem szeretnék végig menni az általad felajánlott úton.

Köszönöm!:)))

Üdv: Erzsébet

No Avatar
Molnár Erika (nem ellenőrzött) 2017 jan 8 - 11:36

A tanulás nagyon jól megy! Rendkívül jól felépített és érthető az anyag! Nagyon élvezem!

No Avatar
Szabados Bence (nem ellenőrzött) 2016 már 6 - 11:35

Annyira tetszenek a videóid és az is tetszik bennük,hogy ilyen precízen elmagyarázod a tananyagot! smiley Nekem nagyon tetszik ez az OlaszOnline nyelvoktatás.Igaz,még csak 6. vagyok,de engem is érdekelnek a nyelvek smiley és szerintem nagyon jó ötlet otthon elsajátítani egy nyelvet.Meg már azon is elgondolkoztam,hogy majd a későbbiekben melyik nyelvet kéne felvenni és kettő között szeretnék majd dönteni:az Olasz és az Orosz között,de még ráérek ezen filózni.

No Avatar
Pélfi Angyal (nem ellenőrzött) 2016 feb 7 - 11:34

Én teljesen kezdőként keztem, nem tudtam semmit olaszul, és te mindent annyira jól elmagyaráztál az anyagaidban, hogy most már sikeresen használom a nyelvet a munkámhoz is. Megdöntötted minden kétségemet azzal kapcsolatban, hogy tanári segítség nélkül is meg lehet tanulni egy nyelvet. MEGLEHET, csak jó anyag kell hozzá!!! És az olaszonline anyagai ilyenek!!! 
Mindenkinek csak ajánlom!!!

No Avatar
János (nem ellenőrzött) 2015 okt 24 - 12:34

Nagyon jó tanár vagy, nagyon jól magyarázol!
Az eddigi tanáraim azt mondták nincs nyelvérzékem. Hmmm ... vagy inkább ők nem tudtak tanítani. 
Köszi szépen az anyagokat, szuperek!

Oldalak

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés azért van itt, hogy megtudjuk egy gép próbálja kitölteni vagy egy ember
Fill in the blank.