Jelen Általános Értékesítési Feltételek (ÁÉF) hatálya kiterjed a https://olaszonline.hu honlapon feltüntetett valamennyi termék és szolgáltatás értékesítésére. Kérjük, hogy a rendelés leadása előtt figyelmesen olvasd el a jelen ÁÉF-et. Megrendelésed elküldésével kifejezetten elfogadod a jelen ÁÉF-ben foglaltakat.

 

A honlapon történő vásárlás módja

A https://olaszonline.hu honlapon bármely a webáruházban közzétett digitális termék a feltűntetett áron megrendelhető. A vásárlás jelenleg banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel jöhet létre, amelyhez a szükséges adatokat a rendelés során tesszük közzé. Sikeres fizetés esetén, a terméke(ke)t digitális formában elküldjük a Vásárlónak. Könyvvásárlás esetén, a kiküldés sikeres tranzakció és a postázási cím tudtunkra adása után teljesítjük.

 

Elállási jog és visszatérítési politika

Figyelembe véve azt, hogy a https://olaszonline.hu honlapon jelenleg majdnem kizárólagosan digitális, tehát fizikailag nem visszavonható termékek vannak jelen, a Vásárló a vásárlástól számitott 3 napon belül állhat el a terméktől, amennyiben és kizárólagosan akkor, ha az még nem került letöltésre. Amennyiben fennállnak a fenn említett feltételek, lehetőség van a timea@olaszonline.hu e-mail címen a megvásárolt termék(ek) árának visszafizetését kérni, amelyet a fenn említett feltételek felülvizsgálata után, ill. a kérelmet követő 14 napon belül teljesítünk.

A fizikai termékeket (papírkönyveket) illetően, 15 nap az elállási jog, ami a termék(e)k kézhez vételétől számolandó. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a Vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. A visszajuttatás részleteiről a felek e-mailen (timea@olaszonline.hu) keresztül egyeznek meg. A termék megtérítésére, annak kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül kerül sor.

Nem vagy csak részlegesen igénybe vett szolgáltatásoktól (mint például privát órák) való elállási jog a Vásárlót a fizetést követő 14 napban illeti meg. Amennyiben a kifizetett szolgáltatásnak egy része már szolgáltatva lett, a nem leszolgáltatott szolgáltatásnak megfelelő összeg kerül visszafizetésre.

 

Termékgarancia

A https://olaszonline.hu honlap termékeire és/vagy szolgáltatásaira nincs 100% elégedettségi garancia. Ennek ellenére a felhasználó továbbra is élvezheti ingyenes tartalmainkat, és nem kötelezi a https://olaszonline.hu bármely termékének vagy szolgáltatásának vásárlására.

 

Kiskorúak

Kiskorúaknak nem értékesítjük termékeinket. Ha még nem töltötted be a 18. élet éved, akkor termékeinket és szolgáltatásainkat a https://olaszonline.hu honlapunkról szülőd vagy gyámod közreműködésével tudod megvásárolni.

Fényképek és egyéb tartalmak használata a honlapon illetve a digitális termékeinkben

A honlapunkon látható fényképek a következő forrásokból származnak:
Szerzői joggal nem védett képek forrása: Stocknation, Freepik, Pixabay, Pexels stb.
A szerzői joggal védett képek pedig törvényesen előfizetéssel megvásárolva a Freepick és Stocknation honlapokról.
A blog szerzője által készített fényképek csak a forrás megadásával oszthatók meg.

 

Az Általános Értékesítési Feltételek módosítása

Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor előzetes értesítés nélkül honlapunkat, irányelveinket és a jelenlegi Általános Értékesítési Feltételeket megváltoztassuk, azért hogy új termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk vagy hogy a törvényekben ill. szabályozásokban előírt követelményeknek megfeleljünk. Termékeink és szolgáltatásaink igénybe vételekor az éppen hatályban lévő irányelvek és Általános Értékesítési Feltételek vonatkoznak a Vásárlóra.

 

Szerzői jog és szellemi tulajdon

Minden, a https://olaszonline.hu honlapon jelenlevő illetve ugyanezen honlap által szolgáltatott tartalom, szöveg, grafika, logók, ikonszerű gombok, képek, hangfájlok, digitális letöltések, adatgyűjtések és szoftverek a https://olaszonline.hu (Rutsch Timea) vagy csapatának tulajdona, és a rávonatkozó törvények védik. E tartalmak terjesztése nem engedélyezett, nem lehet jogosulatlanul eltulajdonítani, illetve az éppen hatályban levő súlyos szankciók határozzák meg a bűntetést.